PARTYINFO

 

FREE MIND

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Rescue (pure rhythm), Box (pure rhythm), Vik
 
 
Klubovka Free Mind s Pure Rhythm DJs
 
 
Název párty Free Mind má navodit atmosféru uvolnění a svobodné, předsudky nezatížené mysli. Má také připomínat, že Free Mind je jedním z večírků v Perpetuu, na který mají všichni registrovaní členové klubu volný vstup!

Resident DJ Vik se svým výběrem hostů bude postupně snažit ukazovat rozmanitost a zajímavost současné houseové klubové scény, takže vždy zahraje sestava talentovaných, originálních či populárních DJs, kteří ovšem hlavně oplývají onou u DJs neobyčejně ceněnou schopností - pobavit publikum a zároveň přinést jedinečný hudební zážitek.

V prosinci loňského roku proběhla vydařená premiéra Free Mind, kdy to v Perpetuu společně s Vikem rozjel DJ Face z techno.cz a americká v Berlíně žijící legenda Jim Felli. Na další pokračování přijedou zahrát dva členové pražského Pure Rhythm sound systému Rescue a Box, kteří vám předvedou své pojetí free electronique underground music.

Viva freedom, viva Free Mind! See ya in da house... A nezapomeňte, že Free Mind je jednou z akcí se vstupem zdarma pro všechny registrované členy klubu Perpetuum!


DJ Rescue & Pure Rhythm sound system
DJ Rescue vstupuje na českou klubovou scénu v roce 1999, kdy díky úspěchu své první demonahrávky získává residenci v klubu CZ Beat. Jeho talentu si všiml i DJ Tráva, na jehož noci v Roxy si vbrzku také zahrál. A nedlouho na to už čtveřice DJských kamarádů Rescue, Canobee, Soda a Box zakládá Pure Rhythm sound systém.

Toto seskupení má dnes za sebou řadu úspěšných akcí, jako například residentní večery v Roxy s názvem Pure Rhythm Session, Sail with Pure Commando na houseboatu U Bukanýra, Boombastic v klubu Bang Bang nebo Funky Piranha v Ultramarinu. Ve svém oblíbeném klubu Roxy dostali postupně příležitost na večírcích jako Futuresoundz, Nightphunk, Climax nebo na legendární noci DJe Trávy Mix, později Mixer, na kterých se často díky dekoracím podíleli i po vizuální stránce. Mnohokrát také hostovali na velmi oblíbených pondělních akcích uváděných jako Free Mondays.

Jednou z posledních aktivit tohoto sdružení je open air pořádaný na hradě Borotín, který měl minulý rok již několikáté pokračování. Rescue ve svých setech dokáže navodit atmosféru burcující euforie s možností dokonalého odreagování. Nejde však jen o neosobité kopírování, dává do hraní veškeré své zaujetí a energii a proto jsou jeho vystoupení naprosto jedinečná. S nemenším nadšením se věnuje výrobě originálních modelů oblečení, spoluzaložil značky Pure Rhythm wear CO. a Starford.


Pure Rhythm DJs dokáží při hraní navodit skvělou atmosféru plnou všemožných variací na téma moderní taneční hudba a house music. V jejich setech uslyšíte electro, tech-house, house, breakbeat, podle okolností ale dokáží použít i tracky z oblastí jako deep-house, minimal nebo nujazz house.


sety ke stažení:
Djs Rescue and Canobee * mixed live @ New Age studio 11/2006 zde
Rescue - In Da Mix * mixed live @ radioakropolis.cz 06/2006 zde
Dj Box * mixed live @ Roxy 07/2006 zde

www.pure-rhythm.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016