PARTYINFO

 

PLASTIQUE EXTRA

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Tvyks & Vectif, The Voracious
Popis:
start 22:00
 
 
Voracious na sobotní Plastique Extra v Perpetuu
 
 
Milí Plastique fans. Den po pražské Plastique s Namoshem se dvojice Tvyks & Vectif přemístí do Brna, kde večer vystoupí na Plastique Extra v klubu Perpetuum. Minulá akce se velmi vydařila, tak doufáme, že vše bude pokračovat v podobné atmosféře i tentokrát. Hostem tohoto dílu brněnské Plastique bude umělec, který si říká The Voracious.

Voracious pochází z Kutné Hory a nyní většinu času tráví v Praze. Začínal na kapelách typu 2 Unlimited a Snap. Postupem času poslouchá Depeche Mode a začíná navštěvovat první parties. V roce 2000, po zhlédnutí Loveparade se začíná více zajímat o electronickou hudbu. Vystoupení DJ Hella na Loveparade 2000 ho natolik uchvátilo, že si koupil první dvojvinyl Hella Geteert & Gefedert. Zpočátku se zajímá o techno a detroit techno. Poslouchá dj sety Jeffa Millse, Dave Clarka a Hella. Závítá do Radosti FX, kam přijíždí v roce 2001 DJ Hell. Po této party je mu jasné jakou cestou se vydá.

Pomalu, ale jasným krokem přechází ze stylu techna na electro, electroclash a EBM, které si zamiloval a zůstává u něj dodnes. První gramofony si kupuje v roce 2004 a začíná se věnovat djingu. Hudební styl, který hraje v současné době se dá označit jako electroclash. Není mu zábranou zahrát i jiné odrůdy electronické hudby mj. acid, electrohouse, minimal, punk, indie rock a new wave.

www.thevoracious.com
www.myspace.com/thevoracious
www.radostfx.cz
www.plastique.cz

 
The Voracious hostem dubnové Plastique Extra

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016