PARTYINFO

 

BASE - EUPHORY

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Adam Cloud (housexit), Shkobiss (housexit), Jerricho, Veekay (studio 54), Katie (housexit)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Třetí pokračování přažské klubovky Base
 
 
Již po třetí vám představují djs Adam Cloud a Shkobiss z bookingu HouseXit, klubovku s názvem BASE, tentokrát však s podtitulem Euphory! Po předchozím vydařeném večírku, kde jako hosté zahráli Dj Eagle, Pete Walk a Marshall, si tentokrát pozvali pražského Dje Jerricha, dříve známého z projektu Stereo Experience, ve kterém vystupoval společně s Djem Bradym. Tahle dvojka měla možnost zahrát si na parties jako Creamfields, Svojšice, Headhouse a mnoho dalších.

Druhým hostem je nováček, přesto však talentovaný DJ Veekay, kterého můžete pravidelně slýchávat na vyhlášených afterparties klubu Studio 54. Aby toho nebylo málo, jako poslední host se vám představí půvabná a velmi nadějná Djane Katie, která vám naservíruje pořádnou porci energického funky houseu.

Dále vás budou bavit stálí a již zmínění residenti této noci Adam Cloud, se svým electro-houseovým setem a DJ Shkobiss, jehož pumping styl vás rozhodně nenechá chvíli v klidu. Těšit se můžete na tradiční barmanskou FIRE SHOW, která je pro peklo typická a nebude chybět ani fotograf který uveřejní report na tenečních serverech.

Pro ty, kteří toho nebudou mít ještě dost, oficiální afterparty začíná v 5:00 ve Studiu 54. Příjemnou zábavu!


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016