PARTYINFO

 

PHANTOM EP TOUR

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Orbith, Michal Poliak, 911, Miero, Akea (vocal)
Info:
http://termx.inext.cz...
 
 
Orbith a Michal Poliak odstartují ve Vsetíně turné k novému Phantom EP
 
 
Pro všechny klubbery je na 21. dubna ve Vsetínském klubu Besedance připravena lahůdka – další z řady parties ku příležitosti vydání prvního společného vinylu Dje Orbitha a Michala Poliaka - Phantom EP Show se kterou objíždí ty nejprestižnější kluby v české a slovenské republice a dalších zemích.

Fantomové české taneční scény vystoupí v celkem čtyřhodinovém setu, ve kterém prezentují nejen svou poslední tvorbu, ale i ty nejlepší tech-elektro tracky, jež vždy spolehlivě dostanou do varu všechny přítomné. O DJský support se postarají rezidenti Besedního Domu ostřílený Dj 911 a Miero.

Dj Orbith je už dlouhou dobu na výsluní české taneční scény. V prestižní anketě Music Awards vyhrál titul DJ roku a stále se v této soutěži objevuje na předních příčkách žebříčku oblíbenosti u nejen českých party people. Michal Poliak nezůstává vůbec pozadu za touto hvězdou a slaví se svým hraním úspěchy všude tam, kam si ho pozvou a že to bylo snad v každém klubu nemá cenu dodávat.

Na téhle velkolepé show nebude chybět tajemná gogo tanečnice s maskou a další doprovodný program, který navodí tu správnou atmosféru pro křest nové desky. Nenechte si ujít v historii první vystoupení legendy českého Djingu u nás v BESEDANCE!

www.besednidum.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016