PARTYINFO

 

ENJOY THE MUSIC 3

Datum konání:
15.06.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
David Drum (poland), Vanvega (russia), Piri (ecliptic side), Tom Carbol (ecliptic side), Woitta (ecliptic side)
Info:
http://www.eclipticside.zulu.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Woitta
22:00 Tom Carbol
23:00 Vanvega
00:30 David Drum
02:30 Piri
 
 
Profily headlinerů Enjoy The Music 3
 
 
DJ DAVIM DRUM /poland/
David Drum je jedním z nejznámějších polských progressive Djs. Během posledních dvou let hrál na největších undergroundových parties po celém Polsku s DJs jako Moguai, Diana D’rouz, Griff, Inigo Kennedy, Angelo Mike... Zahrál si také v klubech v Česku (FABRIC /Snake Sedrick/; CAFE DE LA OSTRAVA) a na Slovensku (UNIQUE /Matthew Dekay/). Jeho mixy jsou známé především pro nezvyklé a sofistikované tracky. Temný, hluboký a melodický progressive, občas s vokálem - to je hudba, kterou můžete očekávat od Davidových setů.

Doposud byl David rezidentem v nejlepších Slezských klubech: Pozytywka (Rybnik) a ex.Lemon (Gliwice). V roce 2005 byl jeho DJ set „From Dusk Till Dawn“ vysílán na prvním programu polského rádia. Později byl David ve Varšavě hostem stejného pořadu, a také hostem mnoha jiných radiových stanic. Kromě hraní v polských i zahraničních klubech, se David aktivně podílí na organizování parties.



DJ VANVEGA /russia/
DJ VanVega, vlastním jménem Vanatur Eremyan, pochází z ruského Jekatěrinburgu. Hudbě se věnuje už od svých 16 let. Při studiu na lyceu Uralské Univerzity se učí mixovat v místní dj-school. Načež později zakládá “Alien Soul’s promo group” a začíná organizovat vlastní progressive party. V roce 2006 se setkáva se členy “WelcomeMusic promo group”, s kterými se brzy spřátelí a party již pořádají společně. Hraje v klubech Da bar, Angar, Deja Vu, B52, po boku takových djs jako dj Andrey Buhgamer, dj Txai, dj Control & dj Anton Check, dj Kristina, dj Zahar, dj TnT, dj Drozdoff.

DJ VanVega:Vždy dávám přednost kvalitě a inteligentnímu zvuku…“

DJ VanVega:Myslím, že je velmi vzrušující hrát svůj vlastní styl, vaší vlastní představu hudby lidem na parketě. Hudbu naší duše, našeho těla. Když se podíváte na lidi, kteří tančí celou noc na vaši hudbu a jsou absolutně volní a šťastní, můžete si říct: Ano, tuhle party jsem udělal jako profesionál… Trance je hudba pro duši… Když ji posloucháte, rozumíte tomu, jak je svět nádherný…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016