PARTYINFO

 

PROGRESSIVE TURN-OUT 5

Datum konání:
07.04.2007 - sobota
Místo konání:
Pelhřimov - Sklep
DJs:
Milo Moretti (www.milomoretti.com), Chris Sadler, Shorty, Hammersmith
Info:
http://www.milomoretti.com
milan@milanburian.com
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Chris Sadler vystoupí začátkem dubna v Pelhřimově
 
 
07.04.07 magické datum, které je přímo zrozeno pro narozeninovou párty. A proto je tu již pátý díl narozeninové párty Progressive Turn-Out. Ano, je to již pět let a ani letos tomu nebude jinak. Těšit se můžete na opět pěkně rozjetý mejdan. Oto aby zábava neklesala pod bod varu se postará čtveřice Djs.

Chybět nemůže oslavenec Milan Burian alias Dj Milo Moretti, který se na Vás všechny moc těší a udělá vše proto, aby na vás nezůstala nitka suchá. Dj Hammersmith je spjat s technem, stejně jako s párty Progressive Turn-Out a proto i letos tomu nebude jinak. Dalším jménem, které Vás provede začátkem noci je Dj Shorty. Jeho Funky House, Happy House je přímo stvořen pro začátek nekonečné noci. Jako hlavní stár se letos dostaví všem dobře známý Dj Chris Sadler. Není snad třeba představovat člověka, který je rezidentem nejdéle fungující klubové noci CLIMAX v klubu Roxy v dějinách české klubové scény.

Těšit se můžete na prostor všem dobře známí Pelhřimovský music bar SKLEP. Open je naplánován tradičně na 20:00. Hudební produkce začíná úderem jednadvacáté hodiny a bude trvat až do pozdních ranních hodin.

Jako vždy tu pro Vás máme připravený výhodnější vstup a to do 22:00 za 100,- poté již 150,- Ve spolupráci se serverem freeak.net připravujeme soutěže o volné vstupy. Proto, všichni kteří rádi soutěžíte sledujte: www.freeak.net

7.04.07 první sobotu v měsíci dubnu je tu párty, která je tu pro VÁS.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016