PARTYINFO

 

CZECHPOINT

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Koogi (techno.cz/shadowbox.cz), Igraczech, Touchwood, Frock, Medik, Tons, Emeka

techno stage - Elektrabel, Džejár, Yanota, Unit, Wector, Zviry

psytrance stage - Rawe, Gondar, Sunset, Truskawiec, Cyrax, Lolla, Zbořa

chill-out - Sukulent DJs
Info:
http://nwp.cz...
Popis:
vstup 100/150 czk
 
 
Třetí Czechpoint už zítra v Abatonu
Další CzechPoint už v dubnu v Abatonu
Po dvouměsíční odmlce se agentura Nextwave Production vrací s pořadí už třetí akcí se jménem Czechpoint. Jak název napovídá, prostor zde dostávají výhradně domácí interpreti a nejinak tomu bude v pátek 20. dubna. DnB pódium ovládnou zkušení Koogi, Touchwood a Igraczech, hlavní čas na techno-flooru bude patřit Elektrabelovi a Džejárovi a ani tentokrát nepřijdete o psytrancové pódium v režii produkce Zero Point.
 
"Jejich revírem je Abaton. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníkem je nažhavený dav tanečníků očekávající pořádnou jízdu. Muži z Nextwave Production pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je pro Vás připravit další super party, kterou si pak společně všichni užijeme!"

Tak takto nějak by se dalo s laskavým svolením úžasného a nesmrtelného Simíra poupravit známé motto stejně tak asi nesmrtelného německého televizního seriálu Kobra 11, aby tak mohlo být pasováno i na motto dalšího dílu našeho vlastního, českého, hudebního seriálu na pokračování CzechPoint, ve kterém se ovšem nic neničí, nebourá a nerozbíjí, nýbrž se pouze tvoří, tvoří se kvalitní hudba a příjemná atmosféra!

Tento hudebně-zábavný pořad si budete opět moci naladit v pátek 20. dubna, hlavními účinkujícími budou další skvělý čeští djs a sledovat ho budete tentokrát moci mimořádně na celkem čtyřech programech s krystalickým zvukem vyladěným na ten nej drum´n´bass/jungle, techno, psytrance a minimal, ambient a idm.

Peoplemetry během posledního CzechPointu rozhodli o tom, že největší část koláče celkové sledovanosti si na hlavním kanálu získal drum´n´bass a jungle, a proto i nyní zůstane přední náplní dalšího pokračování.

Hlavními aktéry večera, na které se zde budete moci těšit, budou naši drumbácoví specialisté djs: Koogi, Igraczech a také dj Touchwood, který měl původně vystoupit na předchozím CzechPointu, ale bohužel se nakonec nemohl zúčastnit, a tak mu byla napsána zcela nová role. Po jejich boku se postaví jejich méně známí kolegové-djs: Frock, Medik a dvojice Tons & Emeka z pražské Caik crew, avšak nechtíce se nechat zahanbit, jistě i oni nebojácně svedou nelítostný boj z rozvášněných davem.

Hlavní zbraní na druhém programu bude pro změnu techno a pro každého správného technaře bude určitě dostatečným lákadlem živé vystoupení vždy s něčím novým přicházejícím Elektrabelem a nelítostná řežba od Džejára, doplněná o masáž z pod rukou djs: Yanoty, Unita, Wectora a Zviryho.

I scénář třetího kanálu je jasný. Psytrance se pokaždé v režii produkce Zero Point těšil vysoké sledovanosti, a tak na CzechPointu nemůže ani tentokrát chybět. Na vaše obrazovky vám ho přinesou další mistři svého oboru djs: Rawe, Gondar, Sunset, Truskawiec, duo Cyrax & Lolla a dj Zbořa. Samozřejmostí bude kromě množství UV dekorací a speciální projekce, také space bar s nejrůznějšími přírodními euforizéry a podobnými artikly a jako suvenýr z akce si budete moci odnést nějaký ten piercing.

Jelikož tento díl CzechPointu je dílem speciálním, pořádající produkce Nextwave Production slaví totiž letos malé kulatiny, 5 let od svého vzniku, těšit se tak budete moci na řadu překvapení a novinek, z kterých jedna může být odtajněna už nyní. Abaton skýtá ideální možnost pro Vás připravit ještě další, čtvrtou stage, která bude plnit roli chill-outu a sklepení prostory klubu tak budou naplněny příjemnými rytmy a zvuky minimalu, ambientu a idm v podání uskupení Sukulent DJs, které tvoří djs: Resolut, Awacs, S-Cat a Skypper.

Žádným tajemstvím také není a oproti předchozím dílům zůstává nezměněno to, že zase o něco víc muziky si bude moci vychutnat za stejný jednorázový televizní poplatek, v předprodeji pouhých 100 korun a na místě 150 korun.

Forma předprodeje zůstává také stejná, opět můžete využít nejpohodlnější cestu internetové rezervace na www.nwp.cz, případně budou lístky k dispozici bez jakéhokoliv dalšího poplatku prodejce na Žižkoffě v Growshopu v Bořivojově ul. 95, v Musicbaru Molekula v Roháčově ul. 6 a v klubu Visitor v ul. Koněvova 43. Připraveny budou nejinak i tři warm upy na akci a samozřejmostí bude několik soutěží o volné vstupy, proto bedlivě sledujte stránky www.nwp.cz a webovky hlavních mediálních partnerů akce www.techno.cz, www.poslouchej.net, www.drumandbass.cz a www.shadowbox.cz.

Takže těšíme se na vás.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
ntp
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016