PARTYINFO

 

FEEL DA SHOCK

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Visitor
DJs:
ReOrder (baroque.uk/trancemusic.sk, sk), Bo.Dan (solstice/roxy), Greg Cortez (tektoys.org), Halama (tektoys.org), Zwooky (tektoys.org)
Popis:
start 21:00
 
 
Houseová klubovka Feel Da Shock v pražském Visitoru
 
 
Na druhé vydání houseové noci Feel Da Shock dostal pozvání slovenský trance producent a DJ ReOrder. Tento velmi nadějný talent je residentem párty Universum, kde si zahrál po boku takových DJs jako jsou Nifra, Milan Lieskovski, Tom Roman, Eddie Sender, Kamil Polner, Stepan Bruck a další. Reo vydal několik tracků jako jsou No faith, Attention, ale hlavně Experience a Sensitivity na anglickém labelu Wildchild recordings, který je sublabelem známeho Baroque recodrs.

Dále stojí za zrodem nového multižánrového bookingu 69 Energy DJs, který se právě v těchto dnech stává realitou a bude zastřešovat své DJe pod značkou 69. ReOrder se představí jako čestný host poprvé v Praze ve speciálním tech-trance-electrohouse setu.

Jako další, neméně zajímavý host se představí DJ Bo.Dan z pražského Roxy bookingu, který je spolumajitelem Solstice Records, společně s DJem Romanem Raiem rezidentem noci Vlny na music houseboatu U Bukanýra a spolupracuje na projektu Session on the Road.

Line-up doplní pražský booking Tektoys.org, DJs Greg Cortez, Halama a Zwooky, jakožto rezidentní DJs noci Feel Da Shock, kteří rozhodně nepatří jistě dokáží rozhýbat nejednu cluberovu nohu. O videoprojekci se postará zkušený VJ Videosan a o světelnou show mág světel Kactus.

Na party se můžete dále těšit na skvělou atmosféru ve speciálně vyzdobeném prostoru dekoracemi, Angelita´s hair studio & vison pro všechny, kdo si budou chtít nechat zkrášlit visage a soutěže s energy drinky Shock o trička, taštičky, zapalovače a podobné kraviny. Sledujte níže uvedené internetové stránky a máte možnost zúčastnit se soutěží jak o volné vstupy, tak o ceny, které do soutěže věnuje Growshop.cz.

To všechno na vás čeká v sobotu 31.3.2007 od 21 hodin v klubu Visitor, Koněvova 43, Praha 3 - Žižkov. Nejlépe se k nám dostanete autobusem číslo 136 na zastávku Rokycanova a potom kousek pěšky, nebo busem číslo 133 a 207 ze stanice metra B a C Florenc.

Více info na: www.tektoys.org
Partneři : www.visitorclub.cz, www.techno.cz , www.rave.cz, www.shockenergy.cz, www.poslouchej.net, www.tech-house.cz, www.radio1.cz, www.rozhlas.cz/radiowave/, www.nubreed.cz, www.sety.cz, www.diskografie.cz








 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016