PARTYINFO

 

BREAK 4 BEATS

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Yadel & Flu back to back, Sayko, X.Morph

2nd stage - Yannick, Mrkvička, Elektrom
Live:
Undergang (fr), Grove
Popis:
start 21:00, vstup 140/170 czk
 
 
Francouzský projekt Undergang živě ve Flédě
 
 
Undergang
Určitě znáte ten pocit, kdy vlezete na nějakou pouťovou atrakci a už pár sekund po začátku si v hlavě říkáte: „Na to musím jít znova.“ Podobně je to i s Undergang. Téměř na den přesně to bude 20. dubna rok, co publikum brněnské Flédy poprvé obklíčilo Francouze Cédrica aka Undergang. Elektronický rocker, který umí rozproudit krev tím správným směrem se znovu vrací do ČR a na akci Break4beats. Hudební všuměl, které dokáže prodat svoji muziky na pódiu do poslední noty a samplu, servat při tom ze sebe oblečení a ještě dychtivě cloumat s obecenstvem. Jako bič na všechny netanečníky vlétne na pódium a za jeho práskotu podrobí zkoušce nás i sebe. Na vlastní oči se nyní přesvědčíme o kolik výš se za poslední rok vyšvihl.

A jak se Cédricovi líbilo na jeho první Break4beats? „Je 23:15. Přicházím na pódium, publikum je v plamenech, tohle je to vystoupení, na které jsem v ČR čekal. Devět set rozpálených návštěvníků čeká na můj set. Skvělé přivítání a skvělá show. Úžasné!“ Tolik Undergang o svém vystoupení na Flédě. Ano, bylo to úžasné. Uvidíme, zda se společně s ním vrátí i to šimrání v zádech, které se nám tak líbilo a které doprovázelo celý jeho set. Undergang nemůžete jen poslouchat ze záznamu, musíte ho prožít!

Yadel & Flu aneb Medúza a Bazilišek
Nezkrášlený drum and bass ostravské školy budou zastupovat dva dlouholetí členové Dvoika.Troiky Yadel a Flu. Jste znudění z neustalé stejných skladeb na párty, z neposlušných mixů a z předem vykalkulovaných rewindů? Chcete něco osvěžujícího, co umí učarovat otrlejšímu posluchači i nové duši? Představuji vám duo Yadel a Flu, jejichž mixy jsou jemné jako uhelné saze a důraznější něž sbíječka. Kytara, basa a housle s ostnatým drátem místo strun, to jsou oni. Jedním pohledem vás promění v kámen, aby vás v zápětí rozdrtili.

Sayko a X.morph
Co by to bylo za Break4beats bez svých residentů? Tentokrát budou brněnské barvy hájit Sayko a X.morph. Bez jakékoli nadsázky můžeme říci: „Jeden lepší než druhý.“ Sayko jako nehynoucí bavič a showman, X.morph jako plně soustředěny lovec lebek. Jedno mají ale společné, oba hrají „první ligu“ a roztančí i solný sloup!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016