PARTYINFO

 

TRANCE BASE - CHIPPENDALES EDITION

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Petr Holman, Dusk, Petra Hrabánková
Popis:
vstup zdarma
 
 
Trance Base - Chippandales v pražském Vertigu
 
 
Ačkoliv je Trancebase ryze hudební, přesněji řečeno tranceová, záležitost, bude mít tentokrát i mírně erotický podtext. „Chippandales“ Edition v podtitulu akce napovídá, že budeme mít cosi do činění s pohlednými svalnatými chlapíky. Ovšem zatímco na americký originál má přístup pouze publikum něžného pohlaví, my budeme daleko velkorysejší, umožníme přístup všem a dokonce, jak bývá ve Vertigu zvykem, zadarmo. Do půl těla svlečení majitelé atletických těl, s motýlky kolem krku, se objeví nejen za barem, ale i před ním. Největší star našich „Chippandales“ bude Aleš Zelinka.

Tenhle mladík studuje konzervatoř a miluje J.S.Bacha a jeho hudbu, a co si budeme namlouvat, trance a Bach k sobě tak daleko nemají. Aleš je také vynikající a neuvěřitelně všestranný sportovec. Je výborný kulturista a vy ho uvidíte ve vrcholné formě, protože na TranceBase přijede přímo z mistrovství Čech. Ale pozor, Aleš je navíc mistrem světa ve footbagu, to je relativně mladá sportovní disciplína s malým těžkým „hadrovým“ míčkem. A Aleš s ním předvádí opravdu neuvěřitelné kousky – a předvede je i vám.

Co se týče hudební stránky naší pravidelné party, můžete se jako vždy těšit na pestrý a melodický a ryze tranceový set rezidenta TranceBase dj Petra Holmana. Petr si tentokrát pozval dva hosty – Libise který vystupuje pod jménem Dusk a djku Petru Hrabánkovou.

Dusk (progcentral.com, dříve „Rhythm L”) hraje progressive trance a pochází z Ostravy. Do povědomí širší veřejnosti se dostal v roce 2003, kdy si po vítězství v djské soutěži zahrál na Creamfields po boku Tiesta. Hrál ve velkých klubech na Slovensku a v Polsku a poměrně úspěšně se bleskl i na poli producentském – jeho kooperaci se Švédem Bjornem Fogelbergem (www.fogelberg.com) a Shape (cz) vydal švédský label XaKK. Remix „Black hole in my heart“ se tři týdny držel na druhém místě prestižního žebříčku Juno Records . Po kratší pauze zasvěcené tvrdé práci se vrací na klubovou scénu.

Petra Hrabánková je trancerka tělem i duší. Známá jako redaktorka Evropy 2, radia Faktor, ČR a Novy, reportérka, příležitostná producentka různých akcí (například Pomoc obětem války v Iráku v Roxy) ale především jako djka s opravdovou vášní pro trance. V současné době pracuje na ambiciózním tranceovém projektu „Stage Insiders“ s Djem Michalem Jirákem.

Hudebně zajímavou akci osvěží již zmínění neoblečení svalovci kteří budou dámám servírovat koktejly za poloviční ceny. Vstup zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016