PARTYINFO

 

NIFTY BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Nifty, Matthew & Finidi, MeryEn, Daun, Carrione aka Diesel Phunk
Info:
http://www.czech-dance.com
Popis:
vstup zdarma, fire show by Ondřej Vít, gogo tanečnice, ovocné mísy
Line-up:
21:00-23:00 MeryEn
23:00-00:00 Matthew + Finidy
00:00-00:10 Ondřej Vít – Fire Show
00:00-00:30 Matthew+Finidy
00:30-01:30 Nifty
01:30-End Daun vs. Carrione aka Diesel Phunk
 
 
Další ze série Czech Dance v pátek ve Vertigu
Na dalším z pravidelných Czech Dance večírků oslaví už tento pátek narozeniny DJ Nifty. Vstupné bude jako vždy zdarma a díky této příležitosti můžete být svědky speciální fire show, obdivovat gogo tanečnice nebo se občerstvit ovocem. Kromě oslavence vystoupí i MeryEn, Daun, Matthew & Finidi a Carrione aka Diesel Phunk.
 

Nifty oslaví své narozeniny společně s Czech Dance

Oblíbená noc Czech Dance opět roztančí pražský klub Vertigo. Opět se můžete těšit na typickou elektrizující atmosféru nocí Czech Dance, okořeněnou o zajímavé novinky. Vyvrcholením noci pak bude oslava narozenin dje Niftyho.

Dubnový díl pravidelné noci Czech Dance v pražském klubu Vertigo vám opět zcela zdarma přinese čirou energii plnou trance a progressive v podání již osvědčených jmen, která nejednou roztančila vaše těla. Noc Czech Dance se však neustále vyvíjí, proto i dubnový díl představí novinky.

Dubnové Czech Dance oslavou narozenin dje Niftyho

Narozeniny jsou vždy dostatečným důvodem k oslavě. Nezapomenutelné oslavě pak nesmí chybět množství gratulantů, kteří vytvoří jedinečnou atmosféru noci a postarají se o zážitky. Dj Nifty se o atmosféru svých narozenin chce podělit se všemi návštěvníky nocí Czech Dance, proto svůj dort rozkrojí během páteční noci 27.4.2007 v pražském klubu Vertigo.

O hudební stránku večera se pak postará sám oslavenec spolu se svými hosty, dji ze stáje Czech Dance – sympatickou MeryEn, djskou dvojicí Matthew & Finidi, Carrione aka Diesel Phunka a showmana dje Dauna.

Noc nabídne exklusivní fire show

Speciálním zpestřením noci bude exklusivní vystoupení pekelníka Ondřeje Víta a jeho speciální show doplněnou o ohnivé efekty.

http://www.vertigo-club.cz 
http://www.czech-dance.com
http://www.djcarrione.com 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016