PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
28.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Matamar, Roman Rai, Tripmain, ReOrder (sk), Muff
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:00 Muff
22:00 – 23:30 Tripmain
23:30 – 01:00 Matamar
01:00 – 02:30 Roman Rai
02:30 – 04:00 ReOrder
 
 
Tripmain a Roman Rai hosty Language of Trance
Hlasuj pro DJe, který zahraje na Language of Trance
 
 
I ty můžeš rozhodnout kdo ze začínajících djů si bude moci zahrát na sedmém vydání prestižní noci Language of Trance – s podtitulem „7th Way“ 28.4.07 a to po boku residentů této noci – djů z Matamaru a také hostů, kterými jsou Roman Rai (Roxy) a Dj Tripmain (Mecca).

Velmi nás těší, že tato soutěž vzbudila takovou pozornost z Vaší strany a sešlo se nám tu bez mála 50 setů a proto bylo opravdu těžké vybírat a při našem rozhodování jsme brali ohled na více faktorů. Nakonec jsme se rozhodli pro následujících 5 djů:

Dj Hash - www.techbeat.tk
Dj Muff - www.djmuff.info
Dj PK - www.djpk.net
Dj ReOrder - www.reorder.energy69.sk
Dj Tadeas - www.djtadeas.com

Hlasovat pro svého favorita můžete přímo ze stránek www.languageoftrance.com, kde najdete sety všech pěti finalistů. Na pět z Vás kteří budete hlasovat čeká láhev šampaňského v klubu Vertigo zdarma.

Věříme, že vyberete toho nejlepšího a těšíme se společně na další vydání noci Language of Trance a zároveň Vám chceme také poděkovat za úžasnou atmosféru, kterou jste vytvořili na Language of TranceWhite Edition s Kamilem Polnerem a můžeme také prdkyozradit, že se můžete v nejbližších dnech těšit na videozáznam z této akce.

Uzávěrka hlasování je v pátek 13.4.07 a hned v pondělí se dozvíte jméno dj, který od Vás obdržel nejvíce hlasů a také pět lidí které na příští Language of Trance čeká „tekutá pozornost“.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016