PARTYINFO

 

LIKVIDACE

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Reznyk & Dialekt aka Padrť, Chris Diaz (chris-diaz.info), Glassmaker (self.booking)
Live:
Cyp (inceptive)
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
21:30 - Glassmaker
23:00 - Chris Diaz
00:30 - Cyp
01:30 - Padrť
03:00 - Glassmaker
 
 
Cyp, Dialect a Chris Diaz na dubnové Likvidaci
 
 
Na pátek 6.4.2007 pro Vás všechny technaře připravila pražská Rubicon crew další Likvidaci v libereckém Liquidu. Tentokráte budete mít možnost kromě hošanů z Rubicon bandy ochutnat mechanické lahůdky od českého producenta Cypa, nebo se nechat naladit na industriální kovodělbu, kterou připraví plzeňský Chris Diaz.   

S Likvidací začnou kolem půl desáté místní djs. Následovat bude Chrisova industriální nálož, která Vás připraví na pořádně studenou sprchu živého vystoupení projektu Cyp, po kterém Vás hodí do pekelných kotlů čertíci Dialect s Řezníkem ve společném projektu Padrť. Cyp má za sebou vydaný vinyl na anglickém Inceptive Records, který patří The 65d Mavericks. V současné době připravuje další kousky na labelu Pohjola, kde Cypovi dává prostor Švéd Grovskopa. Cyp se řadí vedle Elektrabela mezi špičku českého techna. Jen tak dále.

Dialect & Reznyk současně kombinují možnosti klasického gramofonového setu a digitálního djingu - tedy 2 gramofony, PC plné efektů, kabelů a midi. V praxi to znamená produkci vlastní tvorby, ověřené pecky, nebo nápaditost od mladých perspektivních umělců převážně drsného birminghamského zvuku. Chris Diaz si přiveze likvidační prostředky od profesionálních výrobců té nejlepší kvality. Vysoká účinnost a oblíbenost zaručuje 100% úspěšnost.

Zlikvidujte s námi první dubnový pátek.                                      
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016