PARTYINFO

 

RESIDANCE

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Lucca (lucca.cz), Spyro (danymic line), Crayzzeeeman vs. Patris (isis recording), Marty K (liquid), Caye Coulker (cayecoulker.cz)

2nd stage - Mint (self.booking), Pety (liquid), Jay Dany Dee (self.booking), guests
Popis:
vstup do 22:30 150 czk, poté 180 czk
Line-up:
21:30 - 23:00 Marty K
23:00 - 01:30 Crayzzeeeman vs. Patris
01:30 - 03:30 Lucca
03:30 - 04:30 Spyro
04:30 - ??:?? Caye Caulker

 
 
Lucca míří koncem dubna do libereckého Liquidu
Jihočech Patris se představí libereckému publiku
 
 
Ahoj Patriku, v Liberci tě nejspíš lidi znát nebudou. Představ se jim vlastními slovy.

Ahoj, takže jméno už znáte. A jinak bych asi řekl, že jsem se narodil roku 87 v Táboře. Momentálně bydlím u rodičů v jedné malé vesničce u Tábora. Mám rád muziku, sport, počítač a taky svojí přítelkyni Denisku.

Vzhledem k tomu že se řadíš do kategorie vycházejících hvězdiček, řekni co bys rád dokázal jako DJ?

Jéé, to říkal kdo ? Ne, samozřejmě mám své cíle a ambice, jsem začínající producent, chtěl bych v prvé řadě více hrát, ukázat těm správným lidem co ve mě je, miluju DJing a žiju pro něj, jsem tak trošku fanatik.

Dobře, ty fanatiku. Tvůj první producentský počin je společný track Alarme! společně s tvým parťákem z agentury Crayzzeeemanem, který pochází primárně z tvé hlavy. Kam by ses rád dostal jako producent? Láká tě třeba live vystupování?

Těžko říct kam bych se rád jako producent dostal. Jsem v tomhle ohledu nováček, teprve se se vším ohledně produkce seznamuji a učím. Jinak co se týče LIVE vystoupeni, určitě mě to láká, je to jiná forma vystupování než klasické hraní z gramofonů, třeba za pár let budu pouze live.

V libereckém Liquidu budeš, pokud se nepletu poprvé, chystáš si do společného battle setu něco "spešl"? A co očekáváš od tohohle mejdla s Luccou jako hlavním hostem?

Tak na toto vystoupení se moc těším, určitě to bude good kalba, jinak máme 2 a půl hodinový set, takze uvidíme, nic moc "spešl" nechystám.

A máš nějaký vzkaz pro liberečáky?

Doufám že nám Sever ukáže jak se tam paří a kalí, rozhodně přijďte!!! See You!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016