PARTYINFO

 

RESIDANCE

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Lucca (lucca.cz), Spyro (danymic line), Crayzzeeeman vs. Patris (isis recording), Marty K (liquid), Caye Coulker (cayecoulker.cz)

2nd stage - Mint (self.booking), Pety (liquid), Jay Dany Dee (self.booking), guests
Popis:
vstup do 22:30 150 czk, poté 180 czk
Line-up:
21:30 - 23:00 Marty K
23:00 - 01:30 Crayzzeeeman vs. Patris
01:30 - 03:30 Lucca
03:30 - 04:30 Spyro
04:30 - ??:?? Caye Caulker

 
 
Lucca míří koncem dubna do libereckého Liquidu
 
 
Na pátek 20. dubna si pro Vás agentura Isis Recordings & Agency ve spolupráci s libereckým klubem Liquid připravila našláplý večírek plný zajímavé hudby a pozitivní nálady. Půjde o jednu ze série akcí resiDANCE pořádaných pod taktovkou Isis RecAg, která je zároveň rezidentní nocí djů této agentury Crayzzeeemana a Patrise. V Liquidu budou pro tento večer otevřené dvě stage - hlavní zaměřená na našláplý progresivní sound a techno, na druhé menší stagi budete moci křepčit na veselé rytmy tech-house a house music.

Jako hlavního hosta jsme si pro tento večírek vybrali českou No.1 podle Dance Music Awards 2005, kterou není nikdo jiný než brněnská progressive techno královna LUCCA. Naposledy jste mohli její jméno zaznamenat třeba na vydání limitovaného 12" vinylu vydaného pod záštitou klubu Duplex. Připravit tu pravou atmosféru pro Lucii bude prací rezidentní dvojice tohoto večírku, djů Crayzzeeemana a Patrise, které budete mít možnost slyšet ve speciálním dvouapůlhodinovém společném setu. Lineup hlavní stage doplní technař Spyro, tech-house chráněnec Liquidu Marty K a další severočech Caye Caulker.

Druhá spodní stage bude v průběhu večera pulzovat v pomalejších rytmech house music a tech-house, kterou Vám bude servírovat Mint, Pety a další.

Aby nebyla nálada v Liquidu příliš mdlá a fádní, připravili jsme pro Vás oživení v podobě instalace laseru a speciálních resiDANCE dekorací. Pro ty z Vás, kterým by docházela inspirace pro křepčení na parketu bude možnost okoukávat pohyby od profi gogo a pro motivaci přijít včas jsme pro 100 prvních připravili bonus v podobě chutného welocome drinku.

Ještě Vám to nestačí a rádi byste si týden na to udělali výlet na první velký vrchol parties resiDANCE? Informace o parties, účinkujících a soutěžích k sérii parties resiDANCE naleznete na webu party: residance.isis-recag.info

 
Jihočech Patris se představí libereckému publiku

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016