PARTYINFO

 

PINK STARS BY CALVIN KLEIN

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Paulbr

2nd stage - Souky, Slavo
Live:
ABBA Stars, Lady Crystal
Info:
http://www.clubcelnice.com
petr.fait@kolkovna-group.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Dubnová party Pink Stars by Calvin Klein v pražské Celnici
 
 
Módní show nové kolekce „2007“ spodního prádla Calvin Klein pojatá v duchu 80´ let za účasti předních českých modelek a sexy odhalených mužů. Prodejní shop CK – to co uvidíte, můžete za skvělé ceny na místě koupit! Speciálním host - hudební skupina ABBA Stars! Neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny ABBA. ABBA Stars nastudovala třicet písní této legendární čtveřice a celkovou image doplnila o čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých ABBA vystupovala. Také na pódiové ztvárnění je kladen velký důraz. Písně jako DANCING QUEEN, MAMMA MIA, S.O.S. jsou dodnes celosvětovými hity a jsou řazeny do zlaté pokladnice popu.

Celý komplex restaurace bude přetransformován do clubové scény a tak Vás čeká ve dvou patrech špičková zábava, strhující podívaná a nejen hudba popových trháků minulých let. Úchvatný design, excelentní koktejly mnoha chutí a vzrušující atmosféra, která bude splétat vaše těla i duše pod taktovkou skvělých djs. Růžová performance od Lady Crystal, sexy tanečníci, kopec popcornu a chlazené ovoce.

PINK STARS PARTY BUFFET @ DOWNTOWN CAFE
ALL YOU CAN EAT aneb SNĚZTE KOLIK RÁČÍTE.

od 19:00 do 23:00 h - Oficiální "warm up – pink stars party dinner" za jednotnou cenu 199,-/osobu!!!

Přijďte se nejen správně naladit s DJs a pink stars hot models, ale také posilnit na skvělou páteční noc do Downtown Café!


Čeká na Vás pink stars welcome drink a bohaté "club buffet" těstoviny, kuřecí speciality, saláty, party snacks a na závěr výtečné čoko fondue! Ke každému zakoupenému "party buffet" obdržíte navíc jednu vstupenku na Pink Stars Party v hodnotě 150,- KČ. zdarma!!!

Doporučujeme si Váš stůl rezervovat předem na tel: 724 111 276 nebo 257311 411 nebo rovněž online: www.downtowncafe.cz  

GET STYLISH @ DOWNTOWN
DownTownCafe Praha, Újezd 19, Praha 1
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016