PARTYINFO

 

MILHAUS BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Jerry, Hydrophonic, Tuta, Sorow, Paolo, Milhaus, Kossi
Line-up:
21:00 – Kossi
23:00 – Paolo
00:00 – Hydrophonic
01:00 – Jerry
02:00 – Milhaus a Tuta
04:00 – Sorow
06:00 – End
 
 
DJ Milhause oslaví narozeniny ve zlínské Velrybě
 
 
Rok se s rokem sešel a proto nám tento měsíc opět přináší možnost oslavit narozeniny zlínského Dj Milhause v klubu Velryba Zlín. Milhausova Birthday party se v posledních dvou letech řadí mezi nejnavštěvovanější mejdany na Zlínsku. Především v loňském roce v Music-landu se na této party účast vyšplhala až nad 600 návštěvníků, kteří vytvořili večírek jak má být. Aby ani tyto narozeniny nezůstaly bez oslavy, rozhodl se Milhaus pro pozvání svých kamarádů DJ Jerryho, Hydrophonica, Tuty, Sorowa, Paola a Kossiho, které jistě nemusíme nikomu představovat, aby mu pomohli utvořit ten správný narozeninový mejdan.

A když už teda Milhausovy narozky, tak se neobejdou bez něčeho extra. K vytvoření skvělé narozeninové atmosféry pro vás bude připravena speciální světelná a laserová show, která bude obsahovat 12 inteligentních rotačních hlav, 2 zelené a 1 červený laser, 3x 1500w Strobo, 1 mega bublinkovač, 4 Atlasy 1000w s vějířovým efektem a samozřejmě nebudou chybět 2 Smogmaschines.

Nebojte se, že budete na suchu, po celý večer poteče vodka s kamikadze proudem za skvělých 39 Kč. Nabídka jistě lákavá, se zaručenou skvělou zábavou, tak přijďte zapařit i vy !
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016