PARTYINFO

 

HOUSEX EXPLOSION

Datum konání:
04.05.2007 - pátek
Místo konání:
Havlíčkův Brod - Kasárna
DJs:
Michael C (djmichaelc.com), Andrey (myspace.com/andrey_cz), Čoko (djcoko.com), K.I.F.L.I (djkifli.com), Carrasco
Info:
http://www.housex-explosion.cz
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
 
 
Květnová Housex Explosion s Michaelem C v Havl. Brodě
 
 
Club Čechovka & Housex Explosion Crew uvádí premiéru tanečních akcí nové generace Housex Explosion. 4. Května se tak v Havlíčkově Brodě uskuteční opravdu ojedinělý mejdan, na kterém rozhodně nesmíte chybět! Ke slyšení bude hned několik hudebních stylů, počínaje housem přes trance, electro a techno. Akci podpoří dva originální hosté.

Velká DJská star naší taneční scény, velmi oblíbený trance DJ a rezident několika klubům, Michael C a DJ Andrey - mladý a velmi talentovaný electro mág, kterého jste mohli slyšet například na loňském festivalu Summer of Love, či na pražských electro klubových nocích. Line-up dále doplní DJ Carrasco (techno) a houseoví rezidenti v podání DJ Čoko a Dj K.I.F.L.I.

Večer oživí vynikající zvuková a světelná aparatura doplněná o mimořádné efekty. Dále se těšte na plně zásobený bar a nebude chybět ani laser show. Budeme se těšit, že akci podpoříte svým tanečním já i svými hlasivkami!!!

Startujeme úderem 21 hodiny do cca 4 hodiny ranní. 4.5.2007 v klubu Čechovka v Havlíčkově Brodě (z ulice Humpolecká do ulice U Kasáren)

www.housex-explosion.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016