PARTYINFO

 

OUT OF HOME 2007

Datum konání:
12.05.2007 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Mike Traffic, Robot, Lavor
Live:
Toneless, 100°C, Čankišou, Gipsy.cz, Lenka Dusilová, PSH, No Name, Peha, Post-it, 4sings, Temperamento, Eddie Stoilow, One Night Band, On Air, Bengas, Clarinet Factory
Info:
http://www.mimodomov.cz
Popis:
start 12:00, vstup 250/290 czk, areál festivalu Out of Home (Mírového hnutí 2137), stanice metra trasy C - Chodov (dále festivalová linka Out of Home)
 
 
Další informace k benefiční akci Out of Home
Betonový most přes ulici Mírového hnutí v Praze 11, který slouží jako přechod pro pěší k sídlišti Chodov, budou od 21. dubna zdobit dětské malby. Akce, jejímž patronem je kreslíř Štěpán Mareš, a které se zúčastní dvacet dětí z dětských domovů v Písku a Horních Počernicích, je jednou z podpůrných aktivit v rámci festivalu Out of Home 2007.
 
Malovat se začne 21. dubna v 10 hodin dopoledne pod vedením Štěpána Mareše, konec akce je naplánován na večer. Na most o ploše 2100 metrů čtverečních bude použito 90 kilogramů barev. Akce je přístupna veřejnosti a koná se za podpory Městské části Praha 11. Most se nachází několik desítek metrů od vstupu do areálu, na kterém 12. května proběhne hudební festival pro veřejnost na podporu dětí z dětských domovů Out of Home 2007.

Festival Out of Home, jehož patronem je herec Ivan Trojan, se na první pohled ničím neliší od jiných festivalů svého druhu. Mezi headlinery jsou potvrzeni například No Name, 100°C, Gipsy.cz, PSH, PEHA, Čankišou, Lenka Dusilová nebo Post It. Organizátoři občanské sdružení Múzy dětem a SK Xstream Racing se však rozhodli výtěžek z festivalu věnovat na konto projektu Život nanečisto, jehož hlavním realizátorem je jeden z organizátorů festivalu Out of Home občanské sdružení Múzy dětem. Do různých oblastí společenského života tento projekt děti z dětských domovů integruje pomocí seminářů zaměřených na rozličná témata, například jak si najít práci, jak si založit účet a podobně.

Hudební části festivalu bude předcházet sportovní klání ve fotbale, štafetovém běhu, štafetové jízdě na koloběžkách a přetahování lanem nedaleko festivalového areálu na pražském Chodově, kde se utká 240 dětí z dětských domovů z celé republiky. „I děti z dětských domovů potřebují ke svému rozvoji řadu vedlejších aktivit, ale na to mnohdy státní rozpočet nestačí,“ říká Robin Čumpelík z občanského sdružení SK Xstream Racing. „Během návštěv dětských domovů jsme si všimli, že by se děti chtěly realizovat ještě více, než mají v domovech možnost,“ dodává Čumpelík. Organizátoři chtějí v dětech podpořit také zdravou soutěživost a smysl pro fair-play. Po vyhlášení výsledků v závodech budou děti převezeny do nedalekého festivalového areálu.

Pro návštěvníky bude v den festivalu zprovozněna speciální autobusová linka, která pojede ze stanice metra Chodov směrem k areálu festivalu do ulice Mírového hnutí a dále bude pokračovat ke stanici metra Opatov.

Vstupenky na festival Out of Home lze zakoupit od 22.března v předprodeji v síti Ticketpro za 250 Kč či na místě za 290 Kč. Vstupné pro děti od 6 do 12 let 170 Kč, dítě do 5 let zdarma, návštěvníci s průkazem ZTP včetně doprovodu 290 Kč. Vstupné pro veřejnost na sportovní utkání dětských domovů činí 50 Kč.

Další informace k festivalu Out of Home najdete na stránkách www.mimodomov.cz.


 
Festival Out of Home na podporu opuštěných dětí

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016