PARTYINFO

 

BLUESOUND NIGHT

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Kaik, Rosi, Efendy
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Sobotní Bukanýr s Bluesound DJs
 
 
V sobotu 31.3. se posádka Bluesound Djs vrací na palubu houseboatu U Bukanýra. Housové vlny vás budou unášet po celou noc. Je pro vás totiž připraveno další pokračování večírku pod názvem Bluesound night. Za gramofony se vystřídají dj Kaik, dj Rosi a jako host dj Efendy.

Dj Efendy je rezidentem akcí klubů Dwě Pare (Č.B.) a M - Club (Č.K) Slyšet od něj můžete preferované styly Tech - house, Electro - progressive - house či breakbeatové rytmy.

Klub Bukanýr najdete na nové adrese: Hořejší nábřeží, pod Palackého mostem, nedaleko botelu Admirál. Na toto místo máte možnost se dopravit metrem (trasa B) do zastávky: „Karlovo náměstí (výstup směr Palackého nám.)“ a pak pěšky po mostu na druhý břeh, kde na jeho konci sejdete po schodech dolů na Hořejší nábřeží. Můžete také jet tramvají (č. 4, 10, 14 a 16) do zastávky „Zborovská“ vrátit se k mostu a sejít na nábřeží.

Ze Smíchovské strany se k Bukanýru dostanete metrem (trasa B) do zastávky „Anděl“, pak tramvají (č. 4, 7, 10, 14 a 16) do zastávky „Zborovská“ a pak již pěšky na začátek Palackého mostu, kde po schodech sejdete na Hořejší nábřeží.

www.bluesounddjs.com
www.bukanyr.cz
www.djefendy.com


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016