PARTYINFO

 

CARNAVAL

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Macio, Konrad, Kuba Soulcheck
Live:
Funk-ce
Popis:
start 21:00, vstup 40/70 czk
 
 
Plzeňský klub PH+ zpřísňuje bezpečnostní kontroly
Dubnový Carnaval v Plzni s Kubou Soulcheckem
V pátek 6.4. se můžete těšit na další párty z edice Carnaval v plzeňském klubu PH+. speciálním hostem večera bude Kuba Soulcheck a jeho FUNK-CE live.
 
Dj Macio a Klub PH+ Plzeň vám přináší další luxusní mejdan v podobě své vymazlené residentní noci CARNAVAL,  tentokrát s podtitulem Garden of secret. Jak je již tradicí, čekají Vás fantastické dekorace, které Vás vtáhnout do rytmu úžasné muziky a vykouzlí nenapodobitelnou atmosféru pro CARNAVAL tak typickou. Půvabné hostesky Vám zdarma nabídnou čerstvé ovoce a vy si budete připadat skutečně jako v tajemné zahradě, ze které se Vám nebude chtít pryč.

Zvláště když pozvání přijala nekompromisní partička mladých lidí v podobě projektu FUNK*CE, který nás obohatí svým živým vystoupením, těšit se můžete na výborného českého Dj Kubu  a jako support Dj Konrada. V neposlední řadě pochopitelně i na Dj Macia, zakladatele a duchovního otce noci CARNAVAL.

FUNK*CE  (top quality music, only for you...)
Tento ojedinělý hudební projekt vznikl pod taktovou známého českého Dj Kuby Soulchecka, bývalého člena Liquid Harmony oceněného českou gramy v roce’97. Je tvořena třemi chlapíky v čele s Kubou Soulcheckem (kytara, vocal, writer), dále pak Lukášem Raisem (kytara, vocal, writer) a Honzou Svěrákem (host vocal).

FUNK*CE je happy house, FUNK*CE je soul, funkce je funky, FUNK*CE je všechno, pod čím si představíte úžasnou atmosféru, která Vás nikdy nenechá v klidu. Na svém kontě mají remixy pro hvězdy českého showbussinesu, jejich koncerty obdivovali a obdivují lidé v nejlepších Pražských klubech (Mecca, Duplex…).V současné době dokončují singl B*V*C, který jistě rozhýbe stojaté vody české housové scény a nebude rozhodně jediný.

FUNK*CE prezentuje top quality house music a proto si jich nemohli nevšimnout Londýnští producenti, kam se v příštích měsících chystá tahle nekompromisní partička na své živé vystoupení. Svým nezaměnitelným soundem pak obohatí také obyvatele Manchesteru, ale ze všeho nejdřív pohladí uši a duši lidem na residentní noci Dj Macia, CARNAVAL, v clubu PH+, kterým připraví nezapomenutelný taneční a hudební zážitek nabitý nekonečnou vlnou pozitivní energie. FUNK*CE is top quality music, proto si jistě nenechte ujít tuhle jedinečnou možnost! See Ya!!!!

Dj Kuba Soulcheck
Na bývalém členu skupiny Liquid Harmony je vidět, že ho hraní baví. Většinou za gramofony tancuje a divoce gestikuluje. Kuba Soulcheck je typický party DJ. V současnosti se Kuba Soulcheck věnuje djingu, jezdí hrát po celé Evropě. Zároveň spolupracuje s pražským Rádiem Expres, pro které nahrává sety. Je Prezidentem FUNKOMAT party - nejnavštěvovanějšího párty turné v nejlepších českých klubech v CZ. Hudební producent, kytarista oceněný českou gramy za známý projekt Liquid Hormony (v roce 1997,za album Living in liquid).

Nyní pracuje na novém singlu se svým hudebním projektem FUNK*CE.Dlouho spolupracuje s Tonyou Graves z Monkey Business, která se objeví i na prvním singlu již zmiňovaného projektu. Resident zbrusu nové párty v MECCE - SOUL IN, který si zahrál v mnoha klubech po čechách (Duplex, Mecca, Radost FX, Roxy, Celnice, Ultramarin, Shapou Rouge) zcela nepochybně patří k nejvýraznějším tvářím české housové hudební scény a lidem kteří přijdou na Carnaval garden of secret připraví spolu se svým projektem FUNK*CE úžasnou směs taneční muziky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016