PARTYINFO

 

CARNAVAL

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Macio, Konrad, Kuba Soulcheck
Live:
Funk-ce
Popis:
start 21:00, vstup 40/70 czk
 
 
Plzeňský klub PH+ zpřísňuje bezpečnostní kontroly
 
 
"Jé vy jste vlastně měli nějaké ty problémy se zbraněma" - tak zní jedna z častých reakcí hostů v plzeňském klubu PH+ na to že je tmavě oděný pán před vstupem "rentgenuje" detektorem kovů.
Naštěstí pro nás, provozovatele klubu i pro naše hosty je tomu naopak. Důvodem pro zavedení důsledné bezpečnostní kontroly byly incidenty v konkurenčních klubech jako např. střelba před prestižním pražským klubem, či šarvátka s použitím nožů před jedním z plzeňských klubů.

Poučeni těmito a dalšími incidenty jsme se rozhodli výrazně zpřísnit kontrolu všech hostů. Víme že taková osobní prohlídka není nikomu zrovna příjemná, věříme ale že ti hosté, kteří nemají potřebu si dokazovat společenskou nadřazenost nošením zbraní a dalších nebezpečných předmětů na místa určená k zábavě, toto malé zdržení při vstupu do klubu přijmou spíše pozitivně. Jsme také přesvědčeni že větší pocit bezpečí v prostorách PH+ za to stojí.

Pokud chcete kontrolou projít hladce, nechte prosím doma nebo na jiném bezpečném místě veškeré střelné zbraně, také nože a bodné zbraně. Do klubu nebudete vpuštěni ani s obušky, či jakoukoliv další formou nástrojů určených k obraně. Pokud máte obavu z jakéhokoli konfliktu uvnitř klub, informujte se u obsluhy na rozmístění pracovníků bezpečnostní služby a případně vyhledejte jejich pomoc.

Věříme, že přijatá opatření vás, naše milé hosty neodradí od návštěvy klubu a že se naopak bude cítit pohodlněji a především se budete skvěle bavit.

S přátelským pozdravem

Janák bros. spol s r. o. – provozovatel klubu PH+ www.janakbros.cz

 
Dubnový Carnaval v Plzni s Kubou Soulcheckem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016