PARTYINFO

 

STEPPIN`

Datum konání:
07.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
TC (uk), Ark, Kyanid, Pixie, Akira, Neoto, Meikos, JJ Jumbo, Hellium
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
TC vystoupí v dubnu v Rock Café
 
 
Všichni fanoušci tanečního stylu drum&bass by měli zpozornět. Do Prahy totiž míří jedna z nejpopulárnějších osobností tohoto žánru. Zbrusu nová party Steppin' totiž hostí anglického DJe a producenta TCho. V Praze již v sobotu 7.4.2007 v prostorách klubu Rock Café.

TC, vlastním jménem Tom Casswell, začínal s produkováním d&bu, krátce poté, co dokončil školu. Záhy mu začaly vycházet tracky u tak význačných labelů, jakými jsou D-style či Valve. Na svědomí má také několik remixů pro BBK a V Records. Po několika letech tvrdé práce lze konstatovat, že jeho nezaměnitelný přístup k produkování hudby, stojí v čele současného d&bu. Což mimo jiné stvrzuje také ocenění v kategorii best track na letošních d&b awards, který získal jeho hit "Rockstar".

Rok 2007 se pro energického všeuměla TCho jeví zatím velmi příznivě. Společně se známou vokalistkou Jennou G si odnesli z letošních D&D Awards po dvou cenách a podle anglických internetových médií se tak stali, cituji: „Velkými vítězi 1Xtra's XtraBass Awards 2007“, ve které letos hlasovalo více než 75000 fanoušků lámaných beatů (celý článek zde: www.a2mediagroup.com/?c=137&a=13629), když k ocenění jeho pecky „Rockstar“ mu přibyla taky trofej zvaná „Breakthrough Producer“, pro „prudce vzestupujícího“ producenta.

Ve svých tracích se vždycky snažím nalézt tu správnou atmosféru. Vlastní produkce hudby je jedna věc, ale když nemá každý vinyl svou konkrétní myšlenku, nikdy nebude dobrý,” shrnuje svou filosofii TC. Po sedmi letech ve studiu, je TC respektovanou hvězdou na drumandbassovém nebi.

TC je stejně univerzálním DJem, jako producentem, snaží se pobavit každého, d&b je pro něj výzvou, říká: "Chci dělat hudbu, která se bude líbit všem. Pracuji na všech stylech drumandbassu, protože nikdy nemůžete vědět, co budete hrát. Může se stát, že se objevíte před osmi tisíci lidmi, kteří budou chtít, abyste pálili jednu věc za druhou, nebo budete hrát jen na klidné párty pro pár set lidí. Vždy ale musíte mít ve svém boxu ty správné vinyly, aby lidé byli spokojeni."

TC cítí, že nehledě na to, s jakým úspěchem se ve své práci setkal, není ještě zdaleka hotov a bude dál trávit noci „v hudební laboratoři“, dokud vše nebude přesně tak, jak má být. Svůj perfekcionalismus vyjadřuje těmito slovy: „Ve chvíli kdy zlenivíte, tak se vám to celé prostě sesype. Drumandbassový zvuk je něco, co se neustále vyvíjí, je to neuchopitelná vibrace a když chcete pracovat s něčím tak nekonkrétním, musíte pořád pokračovat dál…

TC / D-Style, Valve / Bristol UK - www.myspace.com/tc

Tc - Mini mix @ Annie mac show 01-12-2006: zde a zde

TC - ‘Jump’ (Dstyle)
TC - ‘My Answer’ (Dub)
Shy FX - ‘Feelings’ (Digital Sound Boy)
GDub - ‘Finding The Three’ (White Label)
Shy FX - ‘Every Day (TC Remix) (Digital Soundboy)
Hazard - ‘Talk Like A Girl’ (Ganja)
TC - ‘Deep’ (Dstyle)
Taxman - ‘Too Bad’ (Ganja)
TC - ‘Wanna Be Gangsta’ (White Label)
TC - ‘Where's My Money’ (White Label)
The Prodigy - ‘Voodoo People (Pendulum Remix)’ (XL Recordings)
The Force - ‘Faithless’ (Infared)
TC - ‘Mind Killer’ (White Label)
TC - ‘Game Over (VIP)’ (Dstyle)
TC - ‘Rockstar’ (Dstyle)




 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
ntp
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016