PARTYINFO

 

COLD BEATS 3

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Trix
DJs:
Scarpo, B-52, Hash, Masser, Nois, Golpe, Hal9000
Info:
http://www.coldbeats2007.tk
Popis:
start 23:30, vstup 60 czk
Line-up:
20:30 – Scarpo
21:30 – B-52
23:00 – Hash
00:00 – Masser
01:30 – Nois
02:30 – Golpe
04:00 – Hal9000
05:30 – surprise
 
 
Cold Beats v brněnském klubu Trix
 
 
Do třetice všeho dobrého si Vás dovolujeme pozvat na další pikantní večírek, během kterého se představí DJs, na slovo vzatí a provedou nás celým spektrem aktuální taneční hudby, od melodického tech-elektra, přes acid techno a až po nefalšovanou hardtechno Massáž.

Po dlouhé době se brněnskému publiku opět představí člověk, který ztělesňuje hard techno na jižní Moravě. DJ, který hrál v desítkách českých klubů a své umění nám dokázal i na party Imperium. Drobek, před kterým budete stát v pozoru, ale jen do té doby, než začne hrát – Mark OG aka Masser !
Dalším zástupcem ostré taneční hudby bude člen posádky serveru schranz.cz, jeden z účinkujících dalšího dílu party Pig Fest, člověk kterého respektují, jak čeští, tak slovenští clubbeři, showman a výborný DJ v jedné osobě – Golpe!

Ze vzdálené galaxie do Trixu přistane DJ, který o sobě po několika letech hraní v legendárních brněnských klubech , bez nadsázky tvrdí, že je počítač. Tento stroj funguje na bázi operačního systému acid techno a říká si Hal9000. Řekněte wow! Kvarteto vzácných hostů tentokrát uzavírá expert na groovy techno – B-52.

Celý line-up doplní rezidentní DJs: Nois se opět bude řídit svým heslem „melodie a náboj v živém techno kabátku“, Hash nás provede aktuálním tech-elektro soundem a náš neobyčejně talentovaný benjamín Scarpo předvede, jak se hraje techno na jihu Moravy.

Přijďte se opět bavit až do brzkých ranních hodin a vytvořit tak parádní atmosféru, která se vryla do paměti všem DJs, kteří hráli na minulých dílech. Těšíme se na Vás. Více na: www.coldbeats2007.tk

Vychytávky:
Posílený zvukový aparát, Stolní fotbálek zdarma, Šatna za 5 Kč
Kapacita klubu je omezená!!!



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016