PARTYINFO

 

INGOMA NIGHT

Datum konání:
12.05.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Bhngr.tk (ingoma), Fluidum (the opponent bros)
Live:
Dunumba (tekno mandingue), Bosozoku (mhd)
Info:
http://www.myspace.com...
neuf@post.cz
Popis:
start 21:00, vstup 40 czk, Výtežek z akce bude věnován na konto společnosti Člověk v tísni "Namibie - ztráta imunity".
 
 
Ingoma night v plzeňském Inspiralu
 
 
Po dlouhých 5ti měsících se vrací do plzeňského klubu In-Spiral (Resslova 17, Plzeň) klubová noc INGOMA, tentokráte opět v benefičním pojetí, s podtitulem „dedicated to namibian people“.
Jihoafrická Namibie patří mezi šest zemí světa nejvíce postižených chorobou AIDS. Podle oficiálních odhadů je zde minimálně každý pátý dospělý nakažen virem HIV. Od roku 1981, kdy byl diagnostikován první případ HIV/AIDS, zemřelo po celém světě na následky tohoto onemocnění 20 milionů lidí.

Na akci vystoupí jako hlavní host jedna z prvních skupin v Čechách, která se inspirovala africkými bubny, a asi ještě stále jediná skupina, která se na tyto nástroje snaží hrát originální africké rytmy, naučené přímo od afrických mistrů, skupina DUNUMBA.

Založili ji a její základ tvoří dva bratři, Tomáš a Jan Pavlacký. Dnes má již více členů, a i když její složení není stálé, všechny její členy spojuje obdiv k hudbě a kultuře jednoho kontinentu - Afriky. Dále přijal pozvání český psy-acid-tekno live projekt BOSOZOKU. Volná místa mezi hlavními hosty zaplní freestyle v podání dje Fluiduma a Neufa.

Těšit se můžete také na více jak půlhodinovou performance projektu BHNGR.TK plnou bhangra/jungle music umocněnou zpěvem a hrou na perkuse v doprovodu heterogenní dvojky Efefáci. Akce začne po 21 hodině a vstupné, jehož část bude věnována na konto společnosti Člověk v tísni „Namibie – ztráta imunity“, je 40 CZK.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016