PARTYINFO

 

DOGS ON ACID

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
XO (uk), Jeryl (uk), Rido, Brooklyn, No Money, Legi, Thiew, Yadel, Flu
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 120 czk
 
 
Zástupci dnb serveru Dogs On Acid míří do Fabricu
 
 
Lze bez nadsázky říci, že projekt Dogs On Acid je jedním z nejzásadnějších hybatelů drum´n´bassové scény posledních deseti let. A právě tomuto drum´n´bassovému foru, které ideálním způsobem spojilo fanouškovskou stránku scény s hudebním byznysem, bude věnováno další vydání rezidentní noci Much Louder.

Role headlinerů se zhostí DJ XO a Jeryl, tedy lidé, kteří se kromě djingu bezprostředně podílí na fungování cirkusu s názvem Dogs On Acid. Zatímco XO je webmasterem a administratorem fora, Jeryl se o tento web stará z pozice  editor. Oba dva se věnují djingu již pěknou řádku let, takže od jejich setů můžete očekávat vyzrálou "ostrovní" selekci podepřenou solidní djskou technikou.

Také vystoupení domácích reprezentantů slibuje mimořádný zážitek. Ať již se jedná o českou producentskou špičku ve složení Rido, Brooklyn a No Money či o back-2-back sety djs Yadela a Flu nebo nadějných borců Legiho a Thiewa, lze uzavřít, že všichni vystupující jsou zárukou nadstandardní kvality.

Samozřejmostí je 10kw zvuk, kvalitní světla a videoprojekce od Supafly. Vstupné činí 100,- Kč do 22:00 hodin, po desáté hodině pak 120,- Kč.

A na závěr jedna pozornost - prvních 200 návštěvníků obdrží od pořadatelů malý dárek.

XO
Dj Xo se věnuje djingu od roku 1998, kdy začínal vystupovat na pirátském rádiu v severním Londýně. Již sedm let ma vlastní  pořad na internetovém rádiu bassdrive. Dále byl také rezidentem na rádiu Origin Fm a Rude Fm. Jeho djské pole působnosti obsahuje residenci v bristolském klubu Locus a Grooveriderově klubu Grace v Londýně.

Jako dj již stihl navštívit celý svět.  Na jeho kontě je také namícháni setu pro nejprestižnějši dnb magazín Knowledge a vystoupení v  pořadu Adam F na radiu Kiss FM. Pracoval také jako webmaster nejvytíženějšího dnb fóra dogsonacid. Nyní se také zabývá vlastním labelem Xposure Records. Více informaci o něm můžete získat na www.ben-xo.com.

Jeryl
První příležitost ukázat a dále rozvíjet svůj talent dostal Jeryl od malé dnb  crew v jeho rodném městě Swindon. Naučili ho základní techniky djingu,  stejně jako mu umožnili hrát na parties. Brzy poté se stavá webmastrem pro fórum dogsonacid a přebírá místo editora v agentuře Echo Location.

Nyní je Jeryl hlavou největšího distributora dnb Nu Urban Music. Dále je zapojen v chodu labelu Westbay Records a Terrafunk. Je také vlastníkem svého labelu Intrinsic Recordings. Příležitostně přispívá do magazínu ATM a Knowledge. Více info na www.myspace.com/jeryldoa.



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016