PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Anakin (shadowbox.cz), Koogi (techno.cz/shadowbox.cz), Killa (wenkowsound.com), Edison (brokenbeatzz)
Info:
http://www.neutralclub.cz
edison@email.cz
Popis:
start 21:00, vstup 39,90 czk
 
 
Klubovka Brokenbeatzz koncem dubna v Plzni
 
 
Na dubnovou Brokenbeatzz v plzeňském Neutralu dne 27. dubna 2007 se vrací zmiják Anakin (shadowbox.cz), polovička dua Deadly Viperz, které tvoří společně s djem Akirou. Jejich masáž lomených beatů jsme mohli slyšet na Brokenbeatzz v loňském roce. Anakin na party dává přednost energickému drumandbassu s úderným beatem a hutnou skočnou basou, nepohrdne prvky reggae, funku, oldschoolu, ani vokály.

Dále se můžeme těšit na set, který nám naservíruje dj Koogi (shadowbox.cz), který patří mezi první dnb djs v Čechách, svým hraním a technikou si získal velký respekt mezi fanoušky. Koogi je zakladatelem serveru a bookingu Shadowbox.cz, stejný název nese pravidelný pořad na Rádiu 1. Koogi zahraje jako narozeninový host Brokenbeatzz crew. Co bude hrát? Určitě drumec - nechme se překvapit.

Z místních djs zahraje dj Killa (wenkowsound.com), při jehož setech nikdy nezůstává prázdný parket. Killa je členem wenkowsound crew s vlastním systémem, jejichž dnb pařby sklízí velký úspěch a zaslouží si velký respekt.

Celá pařbička bude opět podpořena rezidentním djem Edisonem (brokenbeatzz) - www.neutralclub.cz a všemi ostatními, kteří se na akcích podílí. Brokenbeatzz crew děkuje za vaši podporu a za to, že na akce chodíte. Děláme to pro radost, ale bez vás to nejde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016