PARTYINFO

 

LUXURY HIPHOP SHOW GANGSTA BOOGIE

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Vec (sk), Pio Squad, Fany & Nasty
Live:
Moja Reč (sk)
Popis:
start 20:00, vstup 120/150 czk
 
 
Česko-slovenský hiphop na akci Gangsta Boogie v Retru
 
 
Ještě než začne pravé léto a slunce bude pálit na plné pecky, zamíří se pražské publikum přesně v polovině dubna rozehřát do klubu Retro (Francouzská 4, Praha 2). Na dostaveníčko všech fandů kvalitního česko-slovenského hiphopu GANGSTA BOOGIE, sem totiž dorazí zástupci ostřílených DJs, MCs i jejich mladších, ale o to rozjetějších kolegů.

Jedno z nejzajímavějších vystoupení bude bezesporu patřit slovenskému vyslanci a jedné nejdéle se pohybujících figur na hip-hopové scéně vůbec, DJi Vecovi. Vítěz prestižního DJského klání DMC v roce 2001 a bývalý člen dnes už legendární kapely Trosky přijede představit průřez svojí tvorbou, která ho ve světě houpavých rytmů a nekompromisních slov stále činí číslem jedna.

Nebylo by to úplně ono, kdyby jeho dovádění na pódiu nepodpořila nějaká partička z vlastního pole. Tentokrát to bude sympatická dvojka Moja Reč, která relativně nedávno vypustila do světa 14 trackové demo, přičemž dva skutečně povedené z nich nesou právě Veckův rukopis. Vlastně i díky jeho podpoře se dnes se svým talentem dostávají do širokého podvědomí a stíhají jeden úspěšný freestyle battle za druhým, vystoupení po celé zemi i hostování v projektech celého spektra dalších umělců.

Ale, abychom nezapomněli na českou kotlinu, domácí půdu budou reprezentovat dobře známí Pio Squad, kteří se zformovali ze skupiny Jižní Pionýři. Po několika letech snažení a mírné partyzánštiny zaznamenali velký úspěch po vydání svého debutu, alba Tree stars jež je vyneslo na vrchol i u odborné kritiky. Ten dokreslilo i druhé album Punk is Dead, jež zároveň ukázalo znatelný posun nejen ve vnímání svého okolí, ale i samotné rapové produkce.

Čtvrtými do výčtu pozvaných hostů budou sympatičtí Fany&Nasty. Mladá formace dravým způsobem získává popularitu a jen během minulého roku stihli více než 40 vystoupení ve všech koutech republiky nebo na obrazovkách televizí. Chlapci v tomto roce podepsali smlouvu o spolupráci s G-Unit, která společně s druhou značkou, ECKO celý našlápnutý mejdan GANGSTA BOOGIE zaštiťuje.  

Aby toho nebylo málo, těšit se můžete na speciální breakdanceovou fashion show, kterou provede zdomácnělý anglický MC Emdee. Nové luxusní hiphopové modýlky, které pravděpodobně budou už za nedlouho zdobit i vás představí necelá desítka profesionálních tanečníků. Luxury Hip Hop Show GANGSTA BOOGIE začíná již v osm hodin večer a chybět na ní nebude vůbec nikdo. Tak vezmi přátele a doraz taky, stojí to za to! Čtrnáctého dubna v pražském klubu Retro, ahoj!  

Hlavním mediálním partnerem je rádio SPIN 96,6 MHz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016