PARTYINFO

 

REHAB - MUSICAL REHABILITATION

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
rehab stage - Jerry (djjerry.cz), Nesquik (djnesquik.com), Sly Antro (myspace.com/sly_antro, uk)

platinum soul stage - Omar & ABD52 (platinumsoul.biz), Béla En (belaen.net)
Info:
http://www.rehabnight.com
djnesquik@djnesquik.com
Popis:
start 21:00, vstup 190 czk, pro zájemce, kteří napíšou na guest list (guest@rehabnight.com) je cena 99 czk / pro dívky, které přijdou do 24:00 zdarma. Performance: Sexy tanečnice v podobě zdravotních sestřiček, Speciální dekorace v nemocničním stylu a mnoho dalšího.
 
 
Multistylový Rehab už příští týden
House, 2Step, RnB a Hip Hop uslyšíte od různých DJů během jedné noci v klubu Mecca. Kdy? Příští sobotu na akci Rehab - Musical Rehabilitation. Uslyšíte Omara & ABD52, Bélu En, Nesquika, Angličana Sly Antro a brněnského Jerryho, který si zde střihne výjimečně housový set. 
 
Začalo jaro, skončila zima a zdálo by se, že i když chřipkové období pominulo, nemáte se již čeho bát. Velký omyl! Mnohem závažnější, ale mediálně méně známý virus MTD´s (Musically Transmitted Diseases - Hudebně Přenosné Nemoci) je stále velkou hrozbou převážně mladé generace a jeho následky jsou nedozírné! Očkování je jediná možnost ochrany a prevence!

V sobotu 14. dubna 2007 startuje v pořadí již třetí exkluzivní, jedinečná rehabilitační taneční párty, která se tentokrát bude konat v přepychovém klubu MECCA. Club Mecca je synonymem pro stylové parties, takže dobře sledujte tohle unikátní spojení, které tu vznikne. House, 2Step, RnB a Hiphop mají k sobě velice blízko a club Mecca včetně Platinum Soul & Rehab Vám přináší spojení těchto žánrů pod jednou střechou v jediný večer za jednu cenu!

Nechte se naočkovat proti infekčnímu onemocnění virů MTD´s na této jedinečné stereofonické kůře, kde Vás budou na dvou stagích provázet přední specialisté Jerry, Nesquik, Sly Antro, Béla En, Omar & Abdul52 a na 100% chránit před novým výskytem veškerých infekcí MTD´s! Pro vizuální stimulaci Vám budou k dispozici naše sexy tancující zdravotní sestřičky, které budou spolupracovat s našimy místními lékaři za mixážním pultem.

Cena léčebné kůry činí pouhých 190,- CZK, pro zájemce, kteří napíšou emailem na guest list je cena 99,- CZK a pro dívky, které přijdou do 24:00 je poskytována zcela zdarma!

Rehab stage

DJ Jerry / CZ, Brno - Exclusive house set! (djjerry.cz)
Spolupořadatel mega párty Apokalypsa Radek Gehringer alias DJ Jerry působí na taneční scéně od roku 1991, kdy se věnoval hudebním stylům old skull house a rave! Na klubové scéně zaznamenává úspěch nejen na své rezidentní noci v brněnském Perpetu, ale i v pražském klubu Duplex a v dalších klubech po celé ČR a SK! Nenechte si ujít jeho exkluzivní houseový set v pražském klubu Mecca.

DJ Nesquik / CZ, Prague – Duplex club resident (djnesquik.com)
Vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003 & Duplex club resident. DJ Nesquik je známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou „ breath holding “ atmosféru. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní v zahraničí i po celé ČR! Buďte připraveni na strhující taneční show!

DJ Sly Antro / UK, Manchester (myspace.com/sly_antro)
Pionýr Dirty House scény v rodném městě, na evropské scéně aktivně působící více než 15 let.
Rezidentní večery měl na Ibize, Kypru, momentálně hraje v Praze. Těšte se na velice perverzní rytmickou smršť, nikdo neuteče!

Platinum Soul stage


DJ Omar & DJ ABD52 / CZ, Prague (platinumsoul.biz)
Momentálně nejvytíženější RnB & Hiphop DJs v Čechách. Společně působí v klubech po celé ČR, jsou zakladateli první české RnB & Hiphop hitparády Platinum Soul Top Ten. Platinum Soul DJs můžeš vidět v klubech jako jsou Radost FX, Jet Set, Bordo, 001 a v mnoha dalších.

Béla En / CZ, Prague (belaen.net & ocko.tv)
Pokud by v UK garage a 2 Stepu byla jen trošička alkoholu, Béla En by neměl řídičák a na záchytce by mu vyhradili vlastní postel. Tenhle DJ, moderátor pražského Radia 1 a VJ Óčko TV má uk garage v krvi už od roku 1998, kdy ho v Londýně očarovala pirátská rádia a on se rozhodl, že jejich osobitý zvuk přiveze do Česka.





 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016