PARTYINFO

 

ELECTRONICA

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Milo Moretti, Bon Finix, Pete Walk, Rewis
 
 
Electronica s Bon Finixem ve zlínské Velrybě
 
 
Také se těšíte na krásné jarní počasí a přicházející léto? No, aby ne! S blížícím se obdobím hřejivých dnů, ale indoorová párty sezóna ani zdaleka nekončí a přesvědčit se o tom budete  moci již koncem dubna. Jižní Morava se už nyní může těšit na velkou porci kvalitní muziky v podání předních pražských DJs - do zlínské Velryby totiž přichází jedinečná klubová noc, která svým názvem mnohé napovídá. Electronica!

Pestrý mix několika hudebních stylů nabídne dokonalý průřez osvědčenými hity i novinkami , které jen tak neuslyšíte. House, electro, progressive i trance v podání zkušených profesionálů poskytne návštěvníkům dokonalé zázemí pro mejdanek, na který budou dozajista ještě dlouho vzpomínat A co nás tedy čeká?

V první řadě sety dobře etablovaných pražských DJs. Bon Finnix a Peta Walk. Bon Finix je na půl Kypřan a na půl Čech. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát taneční hudbu.

Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem. Ti ve Zlíně jistě nebudou výjimkou.


Pete Walk patří mezi stálice pražské klubové scény již takřka deset let. Za svou kariéru vystřídal několik rezidentur a zahrál si například i s takovými velikány jako Jim Masters či Judge Jules. Ostatně v současnosti je jednou z tváří agentury Clear Vision díky které je angažován v projektu halové party Amazing City. Pete Walk má ojedinělý zvuk a míchání, se kterým obráží kluby po celé republice i v zahraničí.

Těšit se můžete i na bratra Michaela Buriana, DJe Milo Morettiho. V začátcích byly jeho sety velice ovlivněné v tu dobu silně se prosazujícím stylem Wet&Hard. Časem však  přičichl i k dalším stylům a to především progressiveu, progressive houseu, tranceu, tech houseu a electru. Nebrání se ani experimentování a jak je vidět rád do svých setů zařazuje desky různých stylů. Neustále se snaží své sety zpestřit a proto jako jeden z prvních v ČR koupil FinalScratch2, který mu umožňuje posunout hraní o krok dál. Během své kariéry si zahrál po boku české špičky a jeho kariéra mílovými krky míří vzhůru.

Posledním ve výčtu hostů zlínské party Electronica je mladý, nadějný  především neúnavný propagátor stylů trance, DJ Rewis. Je znám především rafinovaným výběrem desek a někdy až eklektickým způsobem hraní. Je Jasné, že do konceptu akce zapadne jako ulitý a je už jen na vás, necháte-li si příležitost prožít několik hodin skvělé nálady ujít.

Určitě nenecháte. Těšíme se na vás!
 
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016