PARTYINFO

 

TEMPLE BOARD STORE MUSIC FEST

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - KD Vltava
Live:
Dog Eat Dog (usa), Matahari, Deep Inside, Landmine Spring, Black Mailers, Post-it
Popis:
vstup 150/190 czk
 
 
První soutěž k festivalu Temple Board Store
Američtí Dog Eat Dog míří do Českých Budějovic
 
 
Temple board store a agentura Free Production  pořádá u příležitosti stěhování jednoho ze svých obchodů v Českých Budějovicích lahůdkovou hudební záležitost s názvem TEMPLE BOARD STORE MUSIC FEST.

Na jednom podiu se příznivcům tvrdší rokové hudby představí absolutní legenda 90´let míchající prvky tvrdého rocku s hip hopem američtí DOG EAT DOG !! Společně s nimi vystoupí v celonoční show kapely POST-IT, MATAHARI, DEEP INSIDE, LANDMINE SPRING a BLACK MAILERS.

Hudební stránka celého festivalu bude umocněna kvalitním zvukovým systémem a masivním světelným parkem. Samozřejmostí budou též velká projekční plátna s profesionálním mixem obrazu. Pro příznivce stolních fotbalů bude připravena možnost zahrát si na profesionálních stolech značky Rosengard, kterých bude v prostorách DK Vltava několik.

Předprodejní místa vstupenek na tuto jedinečnou akci jsou ve všech obchodech Temple board store a to:
Písek, tř. Národní svobody 34
Strakonice, Velké nám. 140
Příbram, Pražská 343
České Budějovice, Kanovnická ul.

Dále v síti Ticketstream(www.ticketstream.cz), ve všech pobočkách hypermarketů Globus a cestovních kancelářích Firo Tour

Cena vstupenek v předprodeji je 150.- Kč a na místě 190.- Kč
 
DOG EAT DOG
Legendární crossoverová formace DOG EAT DOG je bezesporu jedna z nejúspěšnějších crossoverových kapel za posledních 10 let. DOG EAT DOG ovlivnili celou generaci, širokou veřejnost a také hudebníky, jejich videoklipy lze vidět na všech hudebních stanicích a byly doby, kdy bylo až ´předogeatdogováno´ všude, kam jste se podívali. Zkrátka DOG EAT DOG se stali legendou. DOG EAT DOG se minulý rok s velkým úspěchem představili jako hlavní hvězda letního festivalu Trutnov Open Air 2005 a tento rok vystoupili opět s velkým úspěchem jako hlavní hvězda největšího rockového festivalu v ČR Noc Plná Hvězd 2006. DOG EAT DOG vznikli v roce 1993 z bývalých členů legendárních MUCKY PUP a následovali úspěch ANTHRAX, kteří jako první zkombinovali tvrdý rock s hip-hopem. V roce 1993 vydali mini-LP ´Warrant´.

V roce 1994 DOG EAT DOG vydali své první velké album ´All Boro Kings´, které se okamžitě stalo bombou na světové hudební scéně. Tvrdé kytary v kombinaci s hip-hopovými rytmy, rapem a zvukem saxofonu učaroval všem. Hudební stanice MTV označila DOG EAT DOG za nejlepší novou kapelu roku 1995. V tomto období se DOG EAT DOG představili společně s BIOHAZARD, DOWNSET a DUBWAR ve vyprodané pražské Lucerně. V roce 1996 vyšlo album ´Play Games´, které bylo produkováno hnězdnými producenty, jako např. the Butcher Brothers (Cypress Hill, the Fugees) a hostovali na něm Ronnie James Dio a RZA z Wu Tang Clan.

V roce 1996 DOG EAT DOG vyprodali pražský klub Belmondo a do dneška je na tento koncert vzpomínáno jako jedno z největších koncertních pekel. V roce 1999 DOG EAT DOG vydali album ´Ampeg´, které potvrdilo postavení skupiny na scéně. Poté v roce 2002 skupina vydala album ´The Best and The Rest´, což bylo The Best of album. V roce 2006 DOG EAT DOG vydali své aktuální album ´Walk With Me´  s celosvětovou distribucí a promotion. DOG EAT DOG vystoupili v listopadu/prosinci 2006 v rámci velmi úspěšného turné ROCK FOR CHURCH(ill) TOUR 2006 www.rfch.cz v Praze, Brně, Košicích, Frýdku Místku a Havlíčkově Brodě.DOG EAT DOG jsou opět v plné síle a chtějí všem dokázat, že jejich rozjuchaný crossover dostane všechny do varu !!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016