PARTYINFO

 

FAITHLESS

Datum konání:
10.04.2007 - úterý
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
Live:
Faithless, Love Gangsters
Popis:
start 20:00
 
 
Faithless si vybrali předkapelu Love Gangsters
Faithless budou koncertovat v úterý v Praze
Agentura 10:15 Management přiveze v krátké době do Prahy hned dvě velké ikony elektronické taneční hudby. V srpnu přijedou zahrát do Malé sportovní haly Chemical Brothers a už příští úterý uslyšíme v T-Mobile Aréně dvojku Faithless. Jako malou ochutnávku najdete v článku i videa z jejich březnového koncertu v Londýně.
 
Bezpochyby největší taneční skupina Evropy zavítá po letech opět do České republiky. Tentokrát už s mohutnější produkcí a plnohodnotným koncertním programem. Jsou autory velkých tanečních hymn Insomnia, God Is A DJ, Salva Mea atd. Jejich umění obdivují miliony clubberů po celém světě. Energie, která se dá zažít na jejich koncertech je neopakovatelná.

Před dvěma lety ohlásili konec, odjeli poslední turné a vydali kompilaci největších hitů. Jenže Faithless vycítili, že prostě ještě mají co říct. Sister Bliss porodila, Rollo se stal otcem a Maxi Jazz se ještě víc posílil buddhismem. Všechno nasvědčovalo tomu, že po čtyřech řadovkách, oznámeném konci kariéry, oficiálně posledním turné a vydání kompilace největších hitů Forever Faithless, které se po světě prodalo přes 1,2 milionu, se nad Faithless zavře hladina. Nestalo se.

V listopadu 2006 vydali nové studiové album To All New Arrivals, jehož singl Bombs točí rádiové stanice jak divé.

Živou podobu alba představí Faithless s doprovodnou kapelou na šňůře To All New Arrivals – The Tour 2007. Kdo jste je prošvihli v roce 1998 v klubu Roxy nebo tři roky nato na pražském Výstavišti, můžete budhistického kazatele Maxi Jazze, Sister Bliss a spol. vidět naživo už 10. dubna v T-Mobile Areně. Na britskou část turné si Faithless jako předskokana pozvali dvaadvacetiletého skotského producenta Calvina Harrise.





Faithless živě ve Wembley

 

Reporty

 
Report z koncertu Faithless od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016