PARTYINFO

 

FAITHLESS

Datum konání:
10.04.2007 - úterý
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
Live:
Faithless, Love Gangsters
Popis:
start 20:00
 
 
Faithless si vybrali předkapelu Love Gangsters
Mladá úspěšná elektropopová parta Love Gangsters vystoupí jako support act před Faithless 10. dubna v pražské T-Mobile Areně.
 

Faithless dlouho tajili, koho si budou zvát na své koncerty mimo území Velké Británie, kde jim předskakoval talentovaný DJ a producent Calvin Harris. V České republice si po pečlivém poslechu několika interpretů vybrali kapelu Love Gangsters. Právě oni se v minulých týdnech probojovali do finále soutěže Nokia Garážmistr 2007 a semifinále soutěže Líheň 2007. Před Faithless tak zazní jejich skvělá elektropopová show, kterou se dostávají pod kůži čím dál početnějšímu fanouškovskému publiku.

Elektro-servis – tak označují svojí hudbu elektro-pop-punkoví průkopníci z Českých Budějovic Love Gangsters. Jejich na české poměry originální hudby si všimly časopisy Filter, Report, Rádio Wave a samozřejmě i jejich čtenáři a posluchači, kteří např. singl Bad Attitude dokázali udržet několik týdnů v hitparádě Wave Chart jako 1. Na internetových stránkách kapely je ke stažení několik záznamů z vystoupení, včetně reportáže televize Óčko z koncertu v Paláci Akropolis 25. října 2006. Skupina složená z Marothy (zpěv, baskytara) a Junkera (zpěv, klávesy) vydala v únoru svoji dlouho očekávanou první desku Viva Sicherheits, na které je podle časopisu Filter "deset hitů z deseti".


www.lovegangsters.com
www.myspace.com/lovegangsters

 
Faithless budou koncertovat v úterý v Praze

Reporty

 
Report z koncertu Faithless od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016