PARTYINFO

 

DHARMAKAJA

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Krákora
DJs:
Rachetik, Psyla, Gondar, Andy Warhol, Mutant Star, Lolla
Info:
http://www.psytrance.cz...
Line-up:
20:00 - 21:30 Rachetik
21:30 - 23:00 Psyla
23:00 - 00:30 Gondar + Andy Warhol
00:30 - 02:00 Mutant Star
02:00 - 03:30 Lolla
03:30 - ??:??
 
 
Benefiční Dharmakaja podpoří pražské budhistické centrum.
Příští pátek proběhne v pražském klubu Krákora benefiční psytrance párty, na které uslyšíte živě Mutant Star a Gondara. Výtěžek z akce půjde na budhistické centrum, takže svou případnou účastí podpoříte dobrou věc. Přinášíme pár detailů o akci plus přesný line-up.
 
Napůl indoor, napůl outdoor benefiční psytrance párty (výtěžek ze vstupného půjde na podporu pražského buddhistického centra, praha.bdc.cz), 650m od metra Muzeum. Stage bude umístěna pod střechou, při přízni počasí se otevře prosklená stěna na zahrádku, která bude v každém případě zastřešena a pro zimomřivé ošetřena plynovým generátorem tepla.

Do 23:00 se vaří (viz. nabídka na webu). Pivko Plzeň 10' 0,5l za 22Kč, dále černá točená 13' a řezané. Fotbálek.

Pozvolný začátek již v podvečer, nejdříve se pohoupeme na rytmech reggae v podání Rachetika, psytrance noc pak rozjede Psyla. Živě svou tvorbu s podporou syntezátorů předvedou oba členové Mutant Star a Gondar doplněný magicky zdistortovanou flétnou Andyho Warhola. Následně zahraje sličná slečna Lolla. Vizuální část programu zajistí VJs Kutny a SHQ.

Kdo bude chtít, dostane u vstupného leták se základním infem o buddhismu diamantové cesty.

Stav pravdy (skt. dharmakaja, tib. čhöku, doslova: "tělo jevů"): jeden ze tří stavů osvícení. Stav pravdy je samotným nadčasovým osvícením, prázdnou podstatou mysli. Tvoří základ pro stav radosti a stav aktivity. Je absolutní podstatou buddhy, mimo jakékoliv formy, vlastnosti a omezení. Rozpoznání stavu pravdy přináší užitek nám samým a přináší absolutní neohroženost, zatímco oba stavy s formou jsou užitečné pro druhé.

detailní info o akci:
www.psytrance.cz/parties.php#1124
www.krakora.net 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016