PARTYINFO

 

TAKE CONTROL

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Ed Rush (uk), Akira & Anakin aka Deadly Viperz, Bifidus Aktif, IM Cyber, Suki

dubstep chillout - Side, ANS
Info:
http://www.takecontrol.cz
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Bifidus Aktif
23:30 - 01:00 IM Cyber
01:00 - 03:00 Ed Rush
03:00 - 04:30 Akira & Anakin aka Deadly Viperz
04:30 - 06:00 Suki

dubstep chillout stage: Side, ANS
 
 
Ed Rush: "Koncem roku vydáme další nové věci." Deadly Viperz: "Na Ed Rushovi propotíte všechno!"
Ed Rush headlinerem květnové Take Control
 
 
Osmý díl drum'n'bassové party Take Control přinese Virus Label Night, na které se 18. května 2007 v pražském Abatonu představí legenda Ed Rush. Do Čech se vrátí po roce, aby předvedl, proč je se svým kolegou Opticalem právem považován za pionýra scény a zakladatele neuro-funku. Na počátku kariéry se pánům povedlo zavést styl, který je dodnes velkou inspirací mnoha zavedených i mladých producentů. Jejich první dvě alba "Wormhole" a "The Creeps" byla naprosto nadčasová a průlomová, další, "The Original Doctor Shade" a "Chameleon" už nepřinesly Edovi a Opticalovi jen růže, drum'n'bassovému světu však stále nadprůměrnou kvalitu.

Producentská dvojka se rozhodla jít s dobou, konkurovat těm nejlepším, a tak s přibývající cifrou měnila i zvuk. Analogové funky tracky, z nichž vycházejí například Noisia, Break a Teebee, vystřídaly nabušené hitovky plné řezavých kytar, které vás na parketě vyždímají úplně stejně jako kdysi pecky z The Creeps. Těm fanouškům, kteří by se chtěli vrátit do minulosti, nadělili zavirovaní kluci před dvěmi lety album Virus Vaults, sestavené z oprášených šuplíkovek. Pak už ale nastal čas udělat pořádný krok vpřed a pozadu nezůstal ani label Virus, jehož diskografii obohatila trendy jména Noisia a The Upbeats. I jejich tvorba určitě přiletí v Edově kufru za milión, narvaném nejzajímavějšími novinkami na scéně i klasikami, kterých udělal maestro Rush se svým optickým dvojčetem opravdu víc než dost.

Na akci dále zahrají Deadly Viperz – DJská dvojice zahrnující Akiru a Anakina z nejznámějšího českého drum'n'bassového bookingu Shadowbox. Jejich rychlý mixovací styl plný energických tracků skvěle udrží tempo, které headliner Ed Rush bezesporu nasadí. Vždyť za svoji dlouholetou DJskou historii podpořili mnoho významných jmen jako Marky, Andy C, Sub Focus, TC, Friction, Noisia, Dillinja, Adam F, High Contrast, Nu:Tone nebo Fabio a mnohé další a jejich zkušenosti s rozhýbáváním davů by jim mohl každý závidět.

Dále se za gramofony předvedou IM Cyber, Suki a Bifidus Aktif, k odpočinku bude připravena dubstepová stage, na které své placky rozjedou ANS a Side. Jako předkrm nabízíme set z desek labelu Virus, který namíchal Beast 67 z bookingu drumandbass.cz. Naleznete ho společně s dalšími užitečnými informacemi na stránkách www.takecontrol.cz.

Vstupenky na tuto akci seženete za 150 Kč v předprodejích: TSP Records (Školská 26), Growshop (Bořivojova 95) a Maximum Underground (Jilská 22). Lze využít i předprodejní sítě Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Na místě budou vstupenky stát 200 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016