PARTYINFO

 

E-LITE NIGHT

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Perfect Club
DJs:
E-lite, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty
Popis:
vstup zdarma
 
 
E-lite Night pod taktovkou Czech Dance
 
 
Přesně za týden v sobotu 14.4.2007 proběhne v pražském Perfect clubu další z nocí E-lite Night, kam si tentokrát sličná zástupkyně djské populace E-lite pozvala zástupce bookingu Czech Dance dje Niftyho a Carrione aka Diesel Phunka.

První noc po pražském vystoupení Paula Oakenfolda či benešovské techno smršti bude pro mnohé plná dojmů. Dojmů, které budou pomalu odplouvající vzpomínkou na bujarou páteční noc. Pražský klub Perfect Club, sídlící nedaleko pražské Roxy na adrese Soukenická 4, Praha 1, vám nabízí pro sobotní noc recept, jak své vzpomínky nechat plně žít ještě jednu noc.

Zavzpomínejte, kdo z českých djs něžného pohlaví se v minulosti nezřídka objevoval za djským pultem mnoha vyhlášených nocí a určitě si vzpomenete na jméno E-lite. Ano, právě sličná E-lite pro vás bude oním lékem na vzpomínky páteční noci. Ovšem rozhodně nebude po celou noc sama.

Druhým vystupujícím noci E-lite Night v pražském klubu Perfect Club bude osobnost, která byla hlavním protagonistou velmi úspěšného plzeňského dílu Amazing City Warm-up, dj spolupracující s mexickým rádiem Masmusic a promotér Carrione aka Diesel Phunk.

Ovšem to stále není konečný výčet noci, protože třetím a zároveň posledním interpretem noci bude osobnost stojící za značkou Czech Dance, dj stojící za stejnojmenným portálem a podílející se na stále oblíbenějších nocí Czech Dance Nifty.

Pokud jste se již navštívili některou z nocí Czech Dance, tak vám nemusím představovat celkový zvuk těchto nocí. Pokud vám ovšem noci Czech Dance unikly, tak vězte, že preferovaným stylem těchto hudebních nocí je trance a progressive. Ovšem v rámci noci E-lite bude vše opět trochu jinak a návštěvníci se dočkají i lahodných houseových variací. Pro dje Carrione aka Diesel Phunk tak bude tato noc vzpomínkou na rezidentní noc Meccamix v pražském klubu Mecca, kde působil v roce 2005 po boku dje Loutky.

E-lite Night již příští sobotu 14.4.2007 nabídne tu pravou klubovou atmosféru v komorním prostředí bývalého, kdysi tolik oblíbeného, Terminál baru a to zcela zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016