PARTYINFO

 

CONSEQUENCE

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Granit
DJs:
Cloud, Drex, Blanco, Orbis, Lookshot
Popis:
start 20:00, vstup 40 czk
 
 
Drumandbass a House v plzeňském Granitu

 
Na pátek 13.4. je připraven první díl drum'n'bassové akce Jungle Juggle, kde se představí: Jungloví týpci z plzeňské crew Wenkow Sound (www.wenkowsound.com), Filík a Hesík alias Cannon Foundry, nefalšované multistylové prase (tentokrát v dnb podobě) - já - DJ Lookshot z plzeňské Pigs Production (www.pigsproduction.net, www.freewebs.com/lookshot), drum'n'bassový Plzeňan a tvrďák DJ Juanito z Freebass Crew a kámoš z mého rodného města, drum'n'bassový DJ Buczek - z X-Suteren Crew.

V sobotu 14.4. oslaví čtvrtým dílem svůj comeback kdysi celkem oblíbená akce (která se odehrávávala v hrádeckém klubu Ripley) - totiž Consequences. Na Consequences vol.4 v klubu Granit tedy vystoupí: DJ Cloud (kdysi známý pod aliasem Neill) z plzešké Formace The Opponent Bros. (www.tob.cz), který hraje velice zajímavý tech house, plzeňský DJ Blanco, známý též jako Pajdulák, který potěší svým velice tanečním pojetím houseu, domažlický techno DJ Drex (www.djdrex.com), tentokráte ve své houseové podobě, dále pak můj kamarád a člověk, který mě k hraní před několika lety přivedl, DJ Orbis z rakovnické X-Suteren Crew, v Rakovníku houseový pionýr, a nakonec opět já - multistylové prase DJ Lookshot z Pigs Production (weby viz výše), zde také ve své progressivně tech houseové podobě.

Na pátek i na sobotu je vstupné stanoveno na sympatických 40 korun českých a začátek v 20:00, neváhejte tedy a přijďte se pobavit. Ať už v pátek, protože dáváte přednost drum'n'bassu před technem, v sobotu, máte-li rádi pohodový taneční housík (nebo jako afterparty po Technomegaakcích v pátek), nebo v oba dny, protože rádi kalíte s kamarádama a nebo protože máte rádi mě.

Těším se na vás! Love, peace, PIG!
Za pořádajícího Lookshota - Lookshot.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016