PARTYINFO

 

ATOMIC NIGHT-RED EDITION

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Kunštát - Discotheque
DJs:
Nika 77 (techno.cz), CZScream, Scorn, Nois, Cruz, Nita, Carlos, Dave Traxx
Info:
http://www.atomicnight.xf.cz
atomicnight@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 75/95 czk
 
 
Nika 77 headlinerkou Atomic Night v Kunštátě
 
 
S potěšením Vám všem oznamujeme, že Atomic Night je opět zpět!!!!!!!!!! A tentokrát půjde o opravdu speciální díl, o čemž se můžete sami přesvědčit. Již podtitul napovídá, že celá noc bude zahalena do červené barvy.  Jako headliner Vás nocí bude provázet jedna z předních českých DJs, Nika 77, která se zaručeně postará o maximální tech minimalový  prožitek. Jako další host vystoupí vítěz soutěže Stanton DJ Contest a člen schranz crew, DJ CZScream, kterého jste mohli slyšet např. na brněnské party Cold beats.

Z okresních borců jsme přizvali DJe Scorna, kterého dobře zná každý clubber nejen na Blanensku. Od tohoto DJe zaručeně dostanete tu správnou dávku techno music v jeho osobitém podání. Jako další se představí brněnský DJ Nois, který je pořadatel akce Cold beats , která je partnerskou akcí Atomicu. Od tohoto borce si vyslechnete energetický set prezentující širokou škálu taneční hudby. Určitě Vás nezklame zaručená dvojka Cruz a Nita, kteří Vás  rozhodně nenechají odpočnout při svém vystoupení prezentující hard techno. O hard zábavu s hard technem se Vám též postará Dave Traxx, který se vám již představil na předchozích dvou dílech Atomicu a to vždy s výbornými ohlasy od publika. Aby toho nebylo málo, na rozehřátí dostanete tranceový set v podání DJe Carlose.      
 
Jako speciality máme pro Vás nachystán red laser, red dekorace, powered sound and lights, go-go, visualisation. Zajisté Vás potěší  akce na barech, Kamikaze za 40 Kč + vodka gratis. Tentokrát jsme pro Vás připravili předprodeje a to v blanenském echu a boskovickém shit music a zajisté na barech Disca Kunštát. Předprodej je od 30. března do 26. dubna.

Pro více informací jsou připraveny stránky www.atomicnight.xf.cz
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016