PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Airto, Ivan M. (live sax), Marwin Shamma, T.T.
Popis:
vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 T.T.
00:00 - 02:00 Airto
02:00 - 04:00 Marwin Shamma
04:00 - ??:?? all ping pong

00:00 - 03:00 Ivan M.
 
 
DJ Airto na pátečním vydání Roxy Rocks
 
 
Dubnové pokračování velmi úspěšné noci Roxy Rocks hostí jednoho z nejdéle hrajících Djů u nás. Hostí Dje AIRTA. V pátek 13. 4. se můžete těšit na další, již páté pokračování této oblíbené noci. Vedle DJe AIRTA vystoupí opět rezidenti DJ Marwin Shamma & DJ T.T.

Celým večerem vás bude doprovázet živě na saxofonu již velmi dobře známý Ivan M. Páté pokračování slibuje hodně ELECTRO soundu, který v podání DJe AIRTA zní neúvěřitelně pozitivně a energetický. Takže vážení, čeká nás opět super jízda, a to až do ranních hodin.

DJ AIRTO
AIRTO, dlouholetý pravidelný host na akcích produkovaných klubem Roxy, se řadí k nejdéle působícím DJs u nás. Sjezdil již celou naši vlast i sousední země s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu – jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností, rozmanitostí a precizní technikou. Díky jeho potřebě objevovat stále něco nového se hudebně vyvíjí a v současnosti od něj můžete slyšet house či electro ovlivněné jak EBM, punkem, discem nebo osmdesátými lety, tak i klasické podání s prvky progressive, funky či tech-house.

Díky velkému množství stylově různých desek je však AIRTO velmi univerzální DJ a není pro něj problémem odehrát hned několik druhů setů od vyloženě poslechových, přes sety s prvky disco až po velmi energické taneční sety. DJ AIRTO též poslední dobou často vystupuje za doprovodu zpěváka Tomata. Tím se zařadil mezi DJe využívající kombinaci DJingu a živého zpěvu modulovaného efekty.
DJ Airto je též rezidentem nejoblíbenější elektro noci v česke republice ELEKTRA.

projekty a residence:

AIRTO namixoval CD House Party 015, které vyšlo koncem června 2001 na labelu NextEra. V jeho tracklistu najdete například DJe Rasoula, Get Fucked, Mr. C & Layo, projekt Inland Knights a další, jejichž jména slibují kvalitní taneční hudbu.
BOUTIQUE – klub Perpettum Brno
DIGI – L enfer Rouge - Praha
ELEKTRA – Roxy Praha
GOLFO SESSIONS – Bukanýr - Praha

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016