PARTYINFO

 

RUNWAY

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Znojmo - Gogo
DJs:
Lucasch, Huba, Trick
Live:
Elektrabel
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Elektrabel míří do znojemského Gogo klubu
 
 
Rezidentní párty dj Tricka Runway tentokráte ve znojemském klubu Gogo. Hlavní host večera bude Elektrabel, který se představí live-techno setem. Elektrabelovu tvorbu najdete na labelu Mission 6277 (www.axisrecords.com - majitel Jeff Mills), Pohjola (pohjola-records.com - majitel Grovskopa) nebo na netlabelu Edensonic.com. Zahrál si v mnoha klubech a na festivalech nejenom v ČR, ale i např. v Maďarsku, Španělsku, Německu, Polsku a Japonsku).

Dalším hostem je Dj Lucasch majitel a zakladatel Bookingu strobe. Slyšet jste ho mohli na akcích jako Hradhouse 2002, Hradhouse 2003, Apokalypsa, Ibiza Night, Golden Techno, Ruhr In Love 2004 (D), Summer Trip 2003 (D), E-Lake Festival 2004 (L), Stereodrome (SK). Zahrál si v nejlepších klubech v Německu, Rakousku, Belgii, Slovinsku, Lucembursku, Švýcarsku, Polsku, Bulharsku. V současné době se prezentuje na parties groovy technem v setech ze 3 gramofonů

Dj Trick
Znojemský Dj který se prezentuje sety ve stylu Trible. Slyšet jste ho mohli v klubech jako Fabric (Ostrava), 7nebe (Brno), DeJavu (Znojmo), Gogo (Znojmo), 3opice (Vsetín).

Dj Huba
Znojemský rodák a jeden s prvních průkopníku taneční hudby ve Znojmě. Převážně hraje Techno a Techhouse s melodickými prvky. Ale může překvapit jak breakbeatem tak i minimálem.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016