PARTYINFO

 

MEADOW 2007

Datum konání:
30.04.2007 - pondělí
Místo konání:
open air
DJs:
Philip TBC, Babe LN, Elvis, Merkur, Va.czech vs. Mc Vaant

techno stage - Daho vs. Ginger, Mystique Magneto, Recall, Tochy, Mexton, Culeer

house stage - Skipworker, Luckie, PetrEco, The Pipe, Mulli
Popis:
Choceň, louka za zimním stadionem, start 18:00, vstup do 20:00 100 czk, poté 140 czk
 
 
Festival Meadow 2007 koncem dubna v Chocni
 
 
Jak už se pomalu stává tradicí, můžete se opět po roce těšit na první taneční open air festival sezóny a pálení čarodějnic! Kořeny nemalého festivalu MEADOW sahají do roku 2000, tudíž letos před sebou máme osmý ročník festivalu. Akce Meadow si během posledních ročníků vybudovala mnoho pozitivních ohlasů u party people, ale také mezi vystupujícími Dji a producenty. Vzpomeňme na vystoupení Damona Vallera z Anglie, Agenta, Daha, Bosse nebo na minimalovou lahůdku Dje Tibora. Mezi ty nezapomenutelné pak patří set Dje Tokyho.

Průměrná návštěvnost za čtyři akce dozadu činí cca 1600 lidí, přičemž na té nejobjemnější  bylo cca 1900 návštěvníků!

Jak je zvykem, festival se odehrává na louce za zimním stadionem v Chocni, v krásném prostředí obklopeným stromy a řekou. V oploceném areálu pak na Vás budou čekat 3 zastřešené stage (3 párty stany cca 10x10m), spousta barů s pitím (pivní bar zvlášť) a nějakým tím dlabencem, dále zastřešené sezení,  nebudou chybět ani fotbálky, bude vytvořeno stanové městečko a co by to bylo za čarodějnice kdyby chyběly ohně na opékačku a velká vatra! Festival MEADOW se letos odehraje na 3 pódiích.

Jungle / DnB stage:
Philib TBC
Babe LN
Elvis
Merkur
Va.czech vs. Mc Vaant
Jannis

Techno stage:
Daho vs. Ginger
Mystique Magneto
Recall
Tochy
Mexton
Culeer

House stage:
Skipworker
Luckie
PetrEco
The Pipe
Mulli

Důležité upozornění!!!
V případě nepřízně počasí se akce přesouvá do klubu Roxet Skořenice u Chocně (jako loni). O tomto přesunu budeme informovat na www.gyglo.com/meadow případně na dalších tanečních serverech (infomag, techno, rave, shadowbox atd.), takže si před akcí nezapomeňte zjistit co a jak!

Pevně doufáme, že krizovka ala Kořenice nenastane a všichni se 30. dubna uvidíme na choceňský louce! Pokud máte rádi party, dodržujete tradice a navštěvujete dobré mejdany, přijďte nás podpořit,  bude to velká kalba.

Pořadatelé festivalu Meadow
Cosmic beats system v koprodukci Meadow promotion

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016