PARTYINFO

 

GROOVE BEAT PARTY

Datum konání:
28.04.2007 - sobota
Místo konání:
Zadražany - KD Zadražany
DJs:
Tzésar (myspace.com/tzesar), Kesz (schranzproject.cz), Ráfek vs. Pokyno, Black
Info:
http://www.groovebeat.unas.cz
Popis:
start 20:00, vstup 40 czk
 
 
Groove Beat v KD Zadražany
 
 
V sobotu 28. dubna 2007 se v kulturním domě Zadražany rozezní oživující vlna taneční hudby ve stylech minimal, drum'n'bass, techno a schranz. Směsice různých stylů elektronické hudby z produkce 5 djs na jediné párty s výstižným názvem GROOVE BEAT odstartuje již ve 20h. Vstupné na akci je 40 Kč.

Djs, kteří vystoupí budou: zkušený matador dj Tzésar, který Vás rozvlní svým techno a house setem = double Tzésar, poté dj Black se kterým se svezete po euforické vlně minimalu, následovat ho bude dvojice djs Ráfek vs. Pokyno, která Vás pořádně rozhýbe notnou dávkou drum&bassu a nakonec Vás totálně rozmlátí východočeský schranz expres dj Kesz.

Čekají Vás speciální UV dekorace, oblíbený semtex s vodkou za akční cenu 39 Kč, dárky v podobě free CD pro první příchozí a mix aktuálních tanečních stylů na přátelské akci pro všechny, co to rádi pěkně od podlahy. Checkujte stránky www.groovebeat.unas.cz, na kterých najdete rozhovory s vystupujícími djs, přesnou navigaci na místo konání akce a několik exklusivních dj setů ke stažení, které jinde nenajdete.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016