PARTYINFO

 

FEEL DA SHOCK

Datum konání:
28.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Walderson & Bighed (goldfingers.sk), Chossekilla (censorshit/dryvillage), Greg Cortez, Zwooky (tektoys.org)
 
 
Slovenské duo Goldfingers v Pekelnym Baru
 
 
Na dalším, tentokrát již třetím pokračování houseové noci Feel Da Shock budete mít možnost jako první v celé ČR slyšet slovenské djské duo Walderson & Bighed aka Golfingers.sk. Tito dva velmi nadějní promotéři a zároveň djové ze slovenských Nových Zámků mají za sebou již nespočet vystoupení po celé slovenské republice a hráli po boku snad všech významnějších djs jak ze Slovenska, z Čech, ale i z jiných zemí.

Za zmínku stojí především DJs Lucca, Orbith, Andy Moor, Michael Burian, Tráva, Tomáš Haverlík, Laydee Jane. Jejich pravidelné noci jsou mezi slovenskými clubbery velmi populární a proto dostali pozvání k nám do Prahy, aby i Vy jste měli možnost vychutnat si jejich funky-electro houseové sety.

Jako další, neméně zajímavý host se představí karlovarský house guru DJ Chossekilla z bookingu Dryvillage, který je rezidentem několika tamních klubů v čele s nejznámějším klubem Rotesberlin. Má za sebou vystoupení po celé ČR a společně s Gregem Cortezem i dvě vystoupení v klubu La Costa na Mallorce. V neposlední řadě je také djem punk-rockové kapely Censorshit, se kterou pravidelně vystupuje.

Line-up doplní djs z pražského bookingu Tektoys.org, DJs Greg Cortez a Zwooky, jakožto rezidentní DJs noci Feel Da Shock, kteří rozhodně nepatří mezi nováčky taneční scény a jistě dokáží rozhýbat nejednu cluberovu nohu. O videoprojekci se opět postará zkušený VJ Videosan.

Na party se můžete dále těšit na skvělou atmosféru ve speciálně vyzdobeném prostoru dekoracemi a soutěže s energy drinky Shock o trička, taštičky, zapalovače a podobné kraviny. Sledujte níže uvedené internetové stránky a máte možnost zúčastnit se soutěží o hodnotné ceny, jako například konzumace pro dvě osoby každá v hodnotě 500,- Kč.
 
To všechno na vás čeká v sobotu 28.4.2007 od 21 hodin v klubu Pekelnej Bar, Na Bělidle 33, Praha 5 - Smíchov. Nejlépe se k nám dostanete metrem B na zastávku Anděl a potom kousek pěšky, nebo tram číslo 4,7,9,10 tamtéž.

Hlavní partner: www.shockenergy.cz 
Partneři: www.techno.cz, www.rave.cz, www.tech-house.cz, www.sety.cz, www.housky.cz , www.radio1.cz, www.nubreed.cz, www.tektoys.org
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016