PARTYINFO

 

MADE IN VINYL

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Prostějov - Brooklyn
DJs:
Josef Sedloň, Kumite, Junkie, Iwosh
 
 
Made In Vinyl v Prostějově s Josefem Sedloněm
 
 
V pátek 27.4. 2007 se v Prostějovském hudebním klubu Brooklyn uskuteční v pořadí již desátý díl příznačně pojmenované akce MADE IN VINYL. Pozvání na jubilejní,kulatý desátý díl přijal Dj KUMITE, který se dříve věnoval D"N"B" jako jeden z prvních.Nyní roztáčí Break Beatové placky, kterými mě zaujal,stejně jako další Dj JUNKIE.

Ten taktéž přijal mé pozvání. Ovšem nenabídne Nám jen Break Beat,ale i špetku kvalitního techna. Pak jsem tu ještě já, IWOSH, pozvání jsem odmítnout nemohl, to bych si neodpustil. K tanci a poslechu Vám budou přenosky snímat techno a hardgroove beaty, ale především budou znít tribal beaty, které jsou mému srdci blíž a blíž.

No a samozřejmě to nejlepší na konec, Josef Sedloň! Myslím,že tady k tomuhle jménu nemusím absolutně nic dodávat, snad jen že je na naší taneční scéně už od roku . . . . To by bylo moc snadné, nemyslíte? Dobrá,přece jen pár informací poskytnu.

Josef teké dříve hrával mimo jiné i techno, ale jak řekl v rozhovoru ze Summer of Love-Techno se vyvijí, stejně jako ostatní elektronická hudba, tak proč tedy zůstávat pořád jen u jednoho stylu. Přijede Nám zahrát až z Prahy, kde má residentní noci v jednom hodně neznámém klubu ROXY, který dostal ocenění jako nejlepší klub za minulý rok. Josef ovšem napřijede sám!

Svoji návštěvou Nás podstí i jeho bubeník. Mistři nám zahrají v exklusivním tříhodinovém setu ze dvou gramofonů, jednoho cd playeru a to celé dohromady okoření ladné tony bubínku. Máte se všichni na co těšit a opravdoví fajnšmekři si pochutnají!

A celý večer si budete moci pochutnávat uplně všichni na energi drinku KAMIKAZE, který se rozhodl podpořit nejen kluky za pultem, ale i Vás všechny, aby jste měli sílu a výdrž při tančení! Také nezapomente nevštívit webové stránky PHONOLINE.CZ, na kterých naleznete rozhovor s Josefem Sedloněm a hlavně si tam můžete zesoutěžit o volné vstupy, energi drink kamikaze a cd.Následný fotoreport naleznete rovněž na stránkách PHONOLINE.CZ, ale i na stránkách KAMIKAZE.COM.             
                               
Takže co dodat,snad jen, na viděnou!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016