PARTYINFO

 

WARM UP APOKALYPSA

Datum konání:
11.05.2007 - pátek
Místo konání:
Lišov - KD Lišov
DJs:
Misa Salacova, Golpe, Steen vs. The Keeper, Goldy, Wexter, Mr.point, Wobr, Muttaggen
Info:
http:// www.warmup.estranky.cz
mrpoint@email.cz
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
Warm Up party k Apokalypse v KD Lišov
Kdo říká, že v jižních Čechách je malá klubová scéna? Počtem akcí se sice Praze nevyrovnáme, ale o to víc klademe důraz na atmosféru a kvalitu. Proto vás chceme pozvat na jednu z nejlepších jihočeských akcí.
 
DJs Muttaggen a Mr.Point, za podpory mediálních partnerů a sponzorů mají tu čest pozvat vás na oficiální Warm Up brněnské Apokalypsy, který se uskuteční 11. 5. 2006 v KD Lišov u Českých Budějovic. Prostory a dopravní dostupnost odpovídají velikosti akce, vždyť jsme taky jako hlavní hvězdu pozvali známou DJku…

Něžné pohlaví bude zastupovat Misa Salacova, která ve svém dvouhodinovém setu ukáže, proč je jednou z nejlepších českých DJek. Další hvězdu také netřeba představovat. DJ Golpe, to je kvalitní techno a pořádné zatápění pod kotlem. A protože jsme patrioti, line-up doplní nejlepší jihočeští DJs. Kdo by neznal jména: Wobr, Muttaggen, Mr.Point, Wexter, Goldy a The Keeper vs. Steen. Ti všichni vás provedou celou nocí plnou tance a zábavy.

Jak vidíte, máte se na co těšit! Připočtěte si k tomu velkou projekci, sexy tanečnice, milou obsluhu na barech a kupu známých. Bude to událost, na které nesmíte chybět! Na ničem jsme nešetřili, vstup vás ale vyjde jen na lidových 150,- Kč a to po celou noc. Jsme totiž féroví.

Dobrou zprávou je, že si zde bude moct koupit v předprodeji lístky na Apokalypsu, která proběhne 22.6. v Brně, a na kterou vás, doufáme, dobře naladíme. Přijede totiž božská Monika Kruse a Christian Fisher vs. DJ Murphy. Mario Ranieri a Weichentechnikk slibují nezapomenutelné zážitky.

Těšíme se na vás a vy se těšte na nás! Více informací a pravidelnou porci aktualit sledujte na strankách www.warmup.estranky.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016