PARTYINFO

 

TRANCE SEQUENCE

Datum konání:
21.04.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Anubis
DJs:
Sweder (dj-sweder.com), G-or-G (g-or-g.eu), Thomas Coastline (thomascoastline.com), Matamar (matamar.com)
Info:
info@anubis-restaurant.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Klubovka Trance Sequence v Anubis
Do příjemného prostředí klubu Anubis, sídlícího na rohu ulic Štítného a Cimburkova (Štítného 14) na Praze 3, přichází v sobotu 21. dubna 2007 produkčně pestrá noc - Trance Sequence.
 
O první sekvenci se postará DJ Sweder (www.dj-sweder.com), který svým klubovým housem uvolní všechny, kteří dorází již v devět večer na začátek party. Po něm již zrychlí frekvenci BPM pražský
DJ G-or-G (www.g-or-g.eu), který se od klubových a progresivních tracků, přes úderný tech-trance se špetkou upliftingových melodií propracuje až k půlnoci, kdy jej vystřídá Thomas Coastline (www.thomascoastline.com). Ten nedávno s projektem Crossryders vydal u labelu Gecko Sound singl In Tears.

V neposlední řadě si také vychutnáme čím dál známější projekt Matamar (www.matamar.com) s jejich klasicky pestrou paletou hudebních stylů a moderním soundem. Ani po nich však nezakotvíme v tichu, poplujeme dál a vy budete svědky, jak to vypadá, když se zúčastnění DJs postaví proti sobě versus, a pokud budete mít po třetí hodině ranní dostatek sil, určitě rádi zapaříte. Biografie i promosety jednotlivých DJs najdete na jejich stránkách.

Klub Anubis se nachází v prostorách restaurantu Anubis (www.anubis-restaurant.cz), kde byl donedávna klub CZ Beat, roh ulic Štítného a Cimburkova (Štítného 14) na Praze 3. Jeho kapacita je cca 100 osob a disponuje skvělými cenami na baru. O světla je postaráno díky technice Martin, příjemný zvuk má na svědomí technika firem Ecler a Technics. Veškeré technické zázemí dodala společnost Aiffel Records. Dostupnost MHD: tram. zastávka Husinecká (z Hl. nádraží tram 9 a 5), nebo Lipanská.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016