PARTYINFO

 

SVOJŠICE 2007

Datum konání:
13.07.2007 - pátek
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
DJs:
Jeff Mills (usa), Joey Beltram (usa), Umek (slov), Ed Rush & Optical (uk), Layo & Bushwacka (uk), Boss, Agent, Džejár, Elektrabel, Lord Space, Subsist, Chris Sadler, Dan Cooley, Aifel, Paco, Marian, Sense, Sunrise, Koogi, Sayko, Katcha, Mc Jacob, Mr Pupitz, Hech, Mc Vaant, Lulu Rulez
Line-up:
Techno.cz main stage
19:00 Subsist
21:00 Agent
22:00 Džejár
23:00 Umek
01:00 Jeff Mills
03:00 Joey Beltram
05:00 Boss
07:00 Elektrabel Live
08:00 Lord Space
09:00 konec

Lipton Ice tea D/N/B Tent
19:00 Mr.Pupitz
20:30 Lulu Rulez + MC Vaant
22:00 Koogi
23:30 Sayko
01:30 Ed Rush + Optical
03:30 Katcha + MC Jacob
05:30 Hech + MC Vaant
07:30 konec

Red Zone Tent
19:00 Dj Axiom
20:30 Sunrise
22:00 Maria.N vs Sense
23:30 Aiffel vs Paco
01:00 Dan Cooley
02:30 Chris Sadler
04:00 Layo and Bushwacka
07:00 end
 
 
Poslední informace k festivalu Svojšice 2007 + line up
Již tento pátek vypukne osmý ročník hudebního festivalu Svojšice 2007, kde se na třech scénách představí přes 30 DJů a hudebních producentů. V rozsáhlé tiskovce najdete všechny důležité informace včetně lineupu, organizace aj. Předprodej končí v pátek v 16.00 hodin, na místě je k dispozici 3000 vstupenek.
 
Letošní ročník festivalu nabídne návštěvníkům nezapomenutelnou světelnou a laserovou show, kterou jste - co se kvality a počtu použitých světelných efektů týče - doposud nezažili. Na všech scénách bude hrát špičkový zvukový systém EAV o celkovém výkonu 150 000 W. Před případnou nepřízní počasí schováme cca 2500 - 3000 lidí. Na barech budou připraveny příznivé ceny a široký výběr alko i nealko nápojů včetně pestrého jídelního menu. Na festival platí přísný zákaz vnášení drog, zbraní a vlastního pití. Prosíme o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemnou zábavu.

Pro podrobné informace navštivte náš web: www.svojsice.cz

Mail info:
info@dcpromo.cz

Zastřešené plochy festivalu Svojšice 2007:
Stejně jako vloni, jsme připravili obří Grandsupport, který bude stát nad parketem u hlavní scény. Red Zone pojme 1000 lidí. Lipton Ice Tea Jungle tent zvětšujeme na 400m2. Oproti minulému ročníku tak dáváme možnost schovat se cca 2500 -3000 lidí před případnou nepřízní počasí. Waiting for the Rain :-)

Počasí: Podle aktuální předpovědi všech velkých webových serverů specializujících se na předpovědi počasí má být od pátku až do neděle polojasno. Teplota přes den okolo 24 stupňů a v noci okolo 12 stupňů. Lepší počasí nešlo zařídit...:-)

Vstupenky: Do pátečního odpoledne máte možnost pořídit vstupenku za 550,- Kč včetně poplatků v síti Ticketportal a v několika dalších předprodejních místech. Kompletní seznam předprodejních míst najdete na www.ticketportal.cz a www.svojsice.cz. Na místě bude k dispozici 5.000ks vstupenek za 600,-Kč / po 22:00 za 650,-Kč/.

Začátek a konec: Brány areálu se otevřou v 17:00hod. a začátek hudební produkce je naplánován na 19:00hod. Poslední beat uhodí a membrány reproduktorů si neodpočinou dříve než v 9:00hod. v sobotu ráno.

Kyvadlová doprava z Pardubic: Autobusy odjíždí z "nultého" nástupiště uvnitř areálu hlavního autobusového nádraží v Pardubicích. Službu zajišťuje firma Connex. Využívejte pouze tyto autobusy, za ostatní dopravce neneseme žádnou odpovědnost. Cena jízdenky je 30,- Kč za osobu. Za zpáteční autobusy neplatíte. První autobus z Pardubic vyjíždí v 16.00 hodin. První autobus ze Svojšic do Pardubic vyjíždí v 6.00 hodin. Autobus bude přistaven u hlavní silnice u Areálu.

Doprava individuální: Na oficiálním webu festivalu www.svojsice.cz v sekci doprava najdete podrobnou navigaci pro jízdu autem ze všech možných směrů. Pro pohodlné použití lze stáhnout a vytisknout ve formátů pdf.

Parkování: Kolem, celého areálu a v obci Svojšice platí zákaz parkovaní mimo vyhrazené parkoviště. Cena parkovného je 40,-Kč. Vozidla mimo parkoviště budou odtažena. VIP Parking je určen pouze partnerům akce a je na něm povolen parking pouze na základě předchozí domluvy s pořadateli.
Na webu www.svojsice.cz v sekci „areál ve svojšicích“ najdete podrobnou mapku areálu a jeho okolí.

Občerstvení: Chlazené nápoje a stánky s občerstvením budou k dispozici v celém areálu a jejich počet jsme nastavili tak aby nevznikali fronty a mohli jste se pohodlně a rychle občerstvit.

Osobní prohlídka, akreditace, výherci a ostatní: Každý návštěvník festivalu Svojšice se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci jako jsou zbraně, nože a podobně. Dále je do areálu přísný zákaz vnášení drog a vlastního pití. Pokud si něco z výše uvedených věcí vezmete sebou, nechte to v autě. Osobní prohlídce se při vstupu musí podrobit každý návštěvník včetně hostů a partnerů festivalu.

Osobní prohlídka je nutná pro bezpečí nás všech. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Tyto se vydávají pouze oproti občanskému průkazu. Pořadatelé si dále vyhrazují možnost kontroly občanského průkazu z důvodu navýšení věkového průměru nad 15 let.

Opuštění areálu: Vycházení z areálu festivalu během programu není možné. Tomu, kdo opustí areál pozbývá vstupenka platnosti a při případném zájmu navštívit areál znovu musí si tento zakoupit vstupenku novou.

Prosíme návštěvníky party, aby dodržovali zásady slušného a společenského chování. Na party je Zákaz vnášení drog a zbraní a vlastního pití! Po celou dobu konání festivalu platí zákaz vycházení. Děkujeme za pochopení.
 
Už máte tričko "Got any Jeff Mills?" Ed Rush & Optical na letošních Svojšicích! Svojšice 2007 hlásí první jména headlinerů

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Svojšice 2007 – oficiální vyjádření pořadatelů Čtenářský report ze Svojšic
 

Fotoreporty

 
dan
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016