PARTYINFO

 

CONFERENCE - WELCOME TO THE FREAKSHOW

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Krafty Kuts (UK), Ghonzales, Josef Sedloň, Philip TBC
Live:
Bauchklang (AT)
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
vstup 490 předprodej techno.cz, na místě 550 Kč
Line-up:
21:00 - 23:00 Ghonzales
23:00 - 00:30 Bauchklang Live!
00:30 - 02:30 Krafty Kuts
02:30 - 03:45 Philip TBC
03:45 - 05:00 Josef Sedloň
 
 
 
Jak bude probíhat sobotní Conference v Abatonu?
Přinášíme line-up sobotní převážně breakbeatové noci v Abatonu, kde uslyšíme skvělé beatboxery Bauchklang a hned po nich jednoho z nejlepších breakbeatových DJů současnosti - Krafty Kutse.
 
Na prvním vydání nové klubovky Conference vystoupí fenomenální beatboxeři Bauchklang a nejlepší breakbeatový DJ světa Krafty Kuts! Dvěře Abatonu se otevřou už v 21 hodin. Nenechte si akci ujít, Bauchklang k nám přijíždějí v nové sestavě a Krafty Kuts na dosavadním vrcholu kariéry!



Noc plnou skvělých zlomených beatů odstartuje set DJe Ghonzalese. Po něm už proběhne v Česku dlouho a netrpělivě očekávaný koncert skupiny Bauchklang. Naposledy před dvěma lety uchvátila Palác Akropolis, uvidíme, jak si poradí s Abatonem. Cena vstupenky na místě je 550 Kč, pokud přijdete až po skončení koncertu Bauchklang, tedy na DJe Krafty Kutse půl hodiny po půlnoci, zaplatíte 350 Kč.

V Abatonu bude pro Conference speciálně posílený a upravený zvuk. Věřte, že budete i mile překvapení vizuálním zpracováním prostoru. Legendární DJ pražského Radia 1 Josef Sedloň jejich poslední pražské zastavení popsal: "Byl to prostě zážitek, který se jen tak nevidí, naposledy mě takto uchvátil snad jen beatbox na koncertě DJ Vadima. Dokonalost, před kterou smekám."

Pětice vokalistů do Prahy přijede v lehce pozměněné sestavě. "Neustále se vyvíjíme," řekl leader unikátního projektu časopisu Report. Bauchklang aktuálně pracují na natáčení nové desky s francouzským beatboxerem Tezem. Na novince, která by měla vyjít na podzim letošního roku, bude hostovat i další výjimečný host - Američanka Ursual Rucker z labelu K7!

Jejich pražský koncert si nenechá ujít ani štáb Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu, který ho v záznamu odvysílá v jednom z příštích vydání relace Naživo. Po skončení koncertu Bauchklang se ke slovu dostane breakbeatový velmistr Krafty Kuts! Srdce každého fanouška breakbeatu musí při vyslovení jeho jména zaplesat. Krafty Kuts totiž už tři roky nekompromisně vládne prestižní anketě Breakspoll.

Závěr první Conference bude patřit Philipu TBC a Josefu Sedloňovi. Vystoupení obou hlavních hvězd party bude živě přenášeno do lounge na velkoformátovou plazmovou obrazovku v přízemí Abatonu.



 
Rozhovor s Philipem TBC a Ghonzalesem ke Conferenci Profil Krafty Kutse headlinera květnové Conference Osobnosti o Bauchklang: "Je to zážitek, který se jen tak nevidí.." V Praze vystoupí Bauchklang, držitelé rakouských Grammy Vstupenky na Conference jsou již v prodeji Conference - staro-nová klubovka opět na scéně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Bauchklang v Praze: Noc dlouhých krků
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016