PARTYINFO

 

SOUND HEADQUARTERS

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Dexorcist (uk), ISM (uk), Yukimura, Priapus, Matoa, Deus Ex Machina, Machine Funck, Alert
Live:
ScanOne (uk)
Info:
http://www.machinefunck.info...
nailer@machinefunck.info
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 60 czk, poté 100 czk
Line-up:
Break Electro Drum Stage:

21:00 - 23:00 Alert
23:00 - 00:30 Dexorcist
00:30 - 02:00 Yukimura
02:00 - 03:30 Scanone
03:30 - 05:00 Machine Funck
05:00 - ??:?? Ping Pong

Dub & Dubstep Stage:

21:00 - 22:30 Deus Ex Machina
23:00 - 00:30 Priapus
00:30 - 02:00 ISM
02:00 - 04:00 Matoa
??:?? - ??:??

 
 
Sound HeadQuarters v pražském Crossu
Po ročním fungování noci SoundHeadQuarters, kdy se pražskému publiku představily jména jako BlackMass Plastics, Warlock, Mala a další, se lehce vracíme opět na začátek. Už dlouho a pokaždé s nějakou závadou, se snažíme dotáhnout jedno z hlavních jmen staré electro školy – The Dexorcist. Pozvání přijal před rokem, ale cestou na letiště mu ukradli pas. Takže tentokrát ho doprovodí ochranka – agent ScanOne z Combat Recordings. 
 
The Dexorcist - kromě členství v anglické electro-junglové kapele DeadSilence Syndicate vede také společně s Keithem Tenniswoodem (Radioactive Man, půlka Two Lone Swordsmen) hudební značku Control Tower a po vlastní ose Running Scared. Začíná na acid houseu, technu a electru, ale dnes se ve svých invenčních výletech definitivně vydává cestou industriálních, zlomených a experimentálních beatů od electrobreaků po těžkotonážní drum’n‘bassové nátěry, napříč továrními halami a loukami Anglie i Starého kontinentu.

ScanOne - s víc než tuctem asfaltových zářezů na kontě představuje další ideální spojovací článek pro představení atmosféry neklidného londýnského podsvětí dnešních dnů. Pod hlavičkou alchymistické laboratoře Combat recordings šíří svůj zvuk hraním po světě a djské kufry zásobuje osobitou futuristickou sloučeninou. Své tanečních suroviny pečlivě destiluje z electra, jungle, IDM či dubstepu. Ať už jako dj nebo live, po patnácti letech úročí svůj um s těmi nej v oboru.

A zbytek jednotky?

Zahájit šestý díl SHQ si od systému Gardenzitty odskočí první z hostů – dj Alert. Tipovat jakým stylem by byl jistě omyl – bez pochyb multistylově, ale rozhodně k tématu. Deus Ex Machina poodhalí své myšlenky, pocity a emoce pestrým dj příběhem, který odvypraví jazykem dubu, jungle, grime, reggae, ambientu nebo dubstepu. Všechny kolem dokáže lehce strhnout živelný dj ISM - basový mejdan v praxi aneb kolik tváří má dubstep.

Rezidenti protentokrát rozdělí své síly následovně. Výzvou pro Yukimuru na electrobreak stage bude určitě prostor mezi oběma headlinery, zatímco Machine Funck se zhostí úkolu nepustit po Scan1 z parketu ani nohu. O filozofii a mystice dubstepu poučí publikum Priapus a párty na druhé stage dovede do zdárného konce scratchoruký Matoa. Následuje grand ping pong finále na hlavní...

www.myspace.com/dexorcist
www.myspace.com/scanone
www.myspace.com/soundheadquarters
www.machinefunck.info/shq

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016