PARTYINFO

 

JOIN SESSION

Datum konání:
02.06.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Hyper (itb, uk), Yak, Marcco, Kotlyk, Manack
2nd stage - Flahbeck, Miky, Dworak, IM Cyber, Kyanid
Info:
info@parfumcity.cz
Popis:
vstup 140/170 czk
 
 
DJ Hyper na červnovém vydání Join Session
 
 
Tááákže, po opravdu povedené premieře tady máme pro milovníky lámaných beatů dálší lahůdku. Tou je potvrzená účast dálší zásadní postavy na poli světového breaku, Guye Hatfielda aka DJ HYPERA. Guy je neobyčejný DJ, producent a hlavně tvůrce mnoha zdařilých remixů jmen jako Sugababes, Timo Mass, Moguai nebo Pink. V poslední době na světových floorech střídá své djské vystoupení se svým live projektem, ve kterém po jeho boku vystupuje např. Leeroy Thronhill (ex Prodigy), a může tak kontrolovaně servírovat publiku své debutové album We Control (DJ Magazine - One of the most exciting albums of the year). Po jeho opěvovaných vystoupeních na festivalu Love planet, Abatonu či Roxy se tedy konečně dočká i naše moravská metropole.














Dál se nám o dobrou náladu na parketu postarají BreakBrnoBeat Crew, tedy zdejším krajům dobře známí Marcco, Kotlyk, Yak. A samozřejmě posledně osvědčený (p)resident Manack, který to nakonec dotáhl až do sedmé hodiny ranní. Druhá stage samozřejmě pěkně svižně, naprostá tuzemská stálice IM Cyber, za dvoju.trojku Kyanid a opět trojice neohrožených Flahbeck, Miky, Dworak.

Shrnuto podtrženo Sobota 2.6.07 Join Session, Brno, Favál. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro za 140 Kč, nebo na místě za 170 Kč.

www.djhyper.com
www.myspace.com/hyperuk
www.kilowattrecordings.com
www.faval.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016